多圖 仲係烏克蘭 帶人去玩幫人識男仔女仔尋覓愛情 你問我未必答 好似(2)

392 回覆
82 Like 121 Dislike
收到,大家咁話

呢個最得 , 最後佢落得咩下場??
無吹水好耐,人地有仔了
香港既朋友,新年快樂,2019溝女溝仔順利,出入平安
唔怕打扙咩?
打仗?
東邊既事黎喎,4年啦喎。
本地人自由出入,照常生活。
遊客大膽都去得,不過唔好著軍裝,迷彩。

仲有我係基輔,cctvb吹到全國戒嚴果幾日,都日日照玩。問下人都比人笑。
重點,根本無實施戒嚴,係批左開戰情況下可以戒嚴。

烏克蘭d 仙女棒(煙花)
質素好撚高,燒出黎好靚。
唔同玩開紙卷果種

Push
新年陪自己妹,無乜去浦

無乜新相

多多包涵

巴打我依家喺kiev
之前張信用卡俾人偷咗同埋冇留意依度冇銀聯
依家全身得返好少現金
可唔可以接一接濟我
你係邊呀?我telegram : lilocc
我沖完涼1個鐘後左右出得門口
質素好似幾高 有機會都想去下觀光同識人
巴打你真唔真,係既話你就telegram 我,我出門口啦
多謝支持
真嫁真嫁
已見巴打,真係係烏克蘭
你帶人用呢 d 方法識女 係搵閪屌定拍拖結婚

去幾日旅行異地識女 要修成正果有咁容易 ?

溝女唔難 真係幸福快樂先難

最後跟你用咁嘅方法識到可能都係屌完就散

咁同雞頭分別係你無班固定囡囡
好問題,求仁得仁,只想吊西既客我從來都唔會接,我大把tg可以證明,但我無必要比你睇,你比香港毒左幾十年先覺得1星期,2星期無真愛,咁你係問題,你唔信你可以唔黎。(你可以黎,但唔好揾我)
但我真係幫過巴找揾到女朋友,當然你又可以唔信。
我提供既係希望,機會,同便利。就係要幫巴打慳返d時間唔洗四圍亂去。
即係我就係瀏覽器,我就係黃頁。
我從來都無迫人幫襯,亦講明唔幫叫雞,唔提供女。
你地回3個post就屈我一次係龜公,咁當然你地自由。結果就係你繼留港消費追港女,我帶有信心既巴打揾真愛。
你地可以屈我扯皮條,做馬夫做龜公,但我唔會吊9你,亦唔會生安白造,咁係我同你既分別。

新年快樂,祝福你幸福快樂修成正果。
想問下點先可以同鬼佬鬼妹吹得埋
有咩可以吹
剩係吹你唔係大陸人都吹三日,如果你的確唔係大陸人

Push

你問下atv 萬綺文,幾多日結婚,再簡單d問下屋企d長輩識幾耐拍拖,戀愛係幻想只發生在2000年後既香港。

唔易食,無西歐咁易咁開放。
想齋食去叫雞啦,唔好搞我唔該。
你覺得10日唔得,你有2個方法
1 留耐d
2 咪撚黎
比多個方法3

黎多幾次,你第二次有對象帶,唔洗揾我

然後大部分巴打就話,無時間,忙,無大假,無錢,行唔開,飛16個鐘好辛苦。

如果你有咁多借口,咁就唔好諗著追烏克蘭妹,或者其他異地戀,亦解釋左點解會無女,因為從來都無付出過(唔係講錢)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞