多圖 仲係烏克蘭 帶人去玩幫人識男仔女仔尋覓愛情 你問我未必答 好似(2)

392 回覆
82 Like 121 Dislike
黑心mode: 5年先死12000人,大陸一年比人偷腎都唔止啦。
呢個問題答左好多次,打左5年非正規戰爭,要走佬既走左,仲係其他地方落地生根左,無能力走既就5年10年都無能力走,繼續生活。城市無戰事,只要唔著迷彩去效區就無人理你,烏俄武裝衝突係唔太搞平民。
係首都講打仗只會比人笑,問一次ok 問2次ok 問3次就飲啦吊你。

有唔好酒既巴打,但都捉佢落吧,有水有咖啡有茶有湯,除非你唔係地球人,酒吧一定有野你飲得。如果你堅持落吧無好人,咁你咪撚黎,呢邊阿公阿婆,大肚,bb,貓狗都落得吧,會落吧。
想問下如果唔太飲得或者好易醉,會唔會比d女睇唔起?
No. Because you can drink квас или морс
講真,叫杯啤酒養金魚,無人會笑你,再唔係飲咖啡,飲湯叫野食扮未食飯。好多人落酒吧開餐吹水hea時間,唔一定要狂對酒,再唔係叫杯紅酒搖到手軟先咪2滴,然後又搖過
Btw樓主你果幾條fb group睇到都好撚on9 成班台仔咩都唔識 英文又唔識走去攪攪震
個個都千字文 完全唔撚想睇 又話咩比人昆錢 translator
唔撚係講笑對住呢啲大陸台灣傻閪真係好撚無面
真心咪撚攪事啦 一個二個有少少油水就走去攪事,真係影衰曬
佢地on9炸,自己人滾自己人,唔關我事,我從來唔帶台灣,大陸人。

不過其實都幾慘,去13日比人呃成4,5萬港紙,仲要乜7都無行過無見過無食過(指真係食飯好d都無)女就更加無啦。
屌那星巴打你轉做撈偏算啦,食埋佢地水
真心 班友英文唔識 當地語言唔識 唔係以為咁天真見個面就食得下話 不如去叫g算
其實英文唔洗好叻,但佢地呢班佬部分人係零英文。
佢帶過幾多人代左幾多個4.5萬我唔方便講,但有一個7到弱智但好撚有錢既台灣金融仔,真係係烏克蘭帶左個靚女(有樣有body有腳)返台灣玩左3個月,仲去左好多地方旅行。不過有無發展有無結得成婚就遲d先知,但接觸過男主角,唔太信係真愛。

唔緊要嫁,黎到烏克蘭細龜都變金城武。
因為你唔再sell你個樣,sell你來自他鄉。
Push
烏妹我之前都識過一個,但幾拜金下。 你係果邊啲烏妹拜金比例係咪都高?
當包左3個月 你講到條女咁正 帶到翻台灣個種虛榮感都值回票價
究竟烏妹拜金比例同港女拜金比例邊度贏
烏妹真係唔拜金喎,同中港台都無得比,烏妹會上你屋企煮飯仔,夏天拍拖2點行到6點先洗20蚊飲咖啡,然後出去食飯或者煮飯,我係呢邊最大消費係屋租同酒錢,溝女係好低成本。sorry 離9左題,但佢地唔會叫你買包包,買電話,我9個月,無人問我收入,有無樓。基本上烏克蘭都有拜金妹,但係擺撚到明,我係babe ,有錢先過黎。但正常女仔收禮物係朱古力,零食,幾蚊支花,就好撚開心。佢哋送禮物唔係講貴重,係講心思。即係拜金就拜金格,出入某d餐廳,club ,普通女仔隱藏式拜金好少,唔符合時間成本,要拜金就緊係揾俄佬歐佬美佬大陸佬,簡單快捷直接,叫聲契爺錢就入袋。點會同你香港人玩曬時間呢。
都幾好 明買明賣 好過d港女對人無興趣又收兵係度拎着數
烏妹興唔興收兵?或者有無呢個概念?
收兵對佢地黎講無意思,收10個烏兵不及一個歐洲佬,咁點解用時間去收兵
吊你老尾(吊負皮d撚樣),有圖又有真相,無黎過一毫子都唔撚洗付出,就知度前共產世界國家既趣事同有靚女睇,你d撚樣仲比負皮。

Youtube d撚樣收廣告收點擊,揾9你地笨柒,呃你地時間,靚仔d就日睇夜睇打撚曬飛機咁

呢個香港真係越來越無天理。

吊多次吊9你

其中一個係建興砌過 含得幾舒服
巴打算啦 人紅自然事非多
你唔好比d撚樣影響你心情
你正面d諗 負皮都係一種反應好過咩反應都無啊嘛
支持你
都係,能夠吸引佢比負皮,唔係睇完算9數都算係另類支持。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞