多圖 仲係烏克蘭 帶人去玩幫人識男仔女仔尋覓愛情 你問我未必答 好似(2)

392 回覆
82 Like 121 Dislike
如果有d儲蓄就一定選方案一

但而家窮過鬼
想問你覺得基輔個邊治安點 追post見到有巴打比人偷野搵你接濟
有人問樓主係果面咁耐溝到女未
樓主唔答
樣衰又唔係有錢既巴
唔好抱咁大希望
我自己都係烏克蘭玩過食過女
大部分都都外協拜金
當然好似樓主咁係酒吧搵人影下相
肯定唔會有人介意你有錢定窮定樣衰
不過有時覺得討論呢d都幾有意思 起碼知道有個大方向點行落去
治安呢,市中心其實ok
但有小偷
打劫1年聽過2單
黑人比人打x1
烏克蘭無啦啦比人打x1
坐的士遇劫x n
英國人被打暈,同行女伴失蹤x1
(之後點就唔知,我幫手打電話去英國領使館)

市中心遠少少,大概等如15年前天水圍,圍村,現在深水埗咁,有好人有壞人有窮人,無乜需要就少去

市郊,日頭ok 夜晚唔ok,無必要就唔去

重點係想係度生活就好似打rpg咁
新手村市中心出發,識多d人,識多d警察律師黑幫惡人真心好伙伴,閒時想探險記得組隊,帶條女都安全好多。
但行路隨機遇敵rpg ,保持小心,清醒,飲完酒單拖就uber ,唔對路就uber 。一切講幸運值。
我無女?我長期有女,黎過巴打都知,然後我又要貼條女比你睇?我又要吊住影相先算我條女?
你去食女去比錢去玩緊係多拜金女,唔通人地純情小羔羊無啦啦比你食完鬆人?
我夜浦生活,日頭正常生活,乜野女仔朋友都有,我認初期係女都溝見靚女就撩,我係呢邊1年無女會問你收入,有無樓,無人叫你送包包,而家條女知道我窮西,無錢,仲慳9過我。
烏克蘭係有拜金女,但比率真係異常咁撚少。
你黎浦幾日識幾隻雞或者妹就覺得清楚曬?一條j想打一船人?
唔洗假如
我洗撚放流料,如果要放流料,要偷呃拐騙,大把財路啦。
淨係帶大陸佬叫雞都夠開飯
10個人tg我,9個問叫雞,食女,真係好撚灰。

我之前唔做youtube 遲d可能會掛
始終想多d正常人溝到女,唔好浪費青春
推一推

舊圖回顧,咁快9個月
真心,唔好接大陸客,一入蝗海萬劫不復
樣靚身材正🤤
條女好正喎

過左Kharkiv 見女朋友,岩岩返左基輔見黎過既巴打,飲左2個幾鐘,返屋企訓覺。

人生追求快樂唔洗好多錢,都唔明香港d中產點解要咁仇
岩 。 尋情 難 走下去 更難。緣 隨它去
已開新post

人在烏克蘭 夏天帶來真正美腿
https://lih.kg/1105322
樓豬好撚型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞