[I/A]死神BLEACH brave souls 之 原作者98新設計嘅 究極雜種一護(減谷帥ver)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
因為你地個神級公會要入都唔簡單
me no in me join 日本子公會
不過不得不說...個老屎忽公會其實好鬼普通
只要係有170 + 日日打就可以入 反正留S都唔難 20條友肯日日打就OK
其他公會都係咁上下 無乜分別 其實
諗落 其實170都唔洗...有S就算鬼數
我都係碎峰
請教一下各位巴打,好耐無玩過想問下而家啲人物夠唔夠玩住同埋拎邊幾隻組隊?

而家抽完step6仲有無需要再抽定留石等下個pool?

另外新手pool 15必中1 洗唔洗抽?

同埋平時啲降臨跌既人物主要用黎升突破?
唔該晒咁多位巴打

試過有星期 平均都17x , 都比佢地屌我hea打
咁有無聖別你呀 無呀嘛 咁鬼認真做乜
其實有d 唔上唔落
力山本就必升 + 101010 , 夠打所有 克屬關
跟住雨龍同共小白 都叫出得下場
速劍八可以勉強pvp隊
力共一護 可以升到 雙hit之後唔升lv 留黎打 GQ

個池最重要既 TIGER未中 (PVP神角)
新一護未中
你可以自己考慮繼唔繼續抽定等新池

降臨既人物除左幫角色解放之外仲係用黎拎石
所以每隻降臨角都要打一隻番黎回石
擺左落公告成星期
嚇到屎都賴埋
話說 171同179都差好遠下
不過平均17幾都話得你hea打 證明個星期應該係全民180個次 咁係抵屌嘅
呀邊個都長期置頂啦
另外2隻呢? 不過碎瘋中得1條rule 所以算係咁啦
2250 ,繼續冇一護
我S都攞唔到,要真係啱哂killer同屬先做到
平時都係A多

想問你地有冇人用ipad打?
我用ipad打好似唔多順手
我有時 手機打緊 其他GAME都會用下IPAD打
係爭小小 , 不過分數唔會爭太遠
你低分過我咪當你hea打
中加傷rule>>>>>>>>>中殺手...
抽哂5千幾石都唔中19一護, 其實值唔值得再追
i know that feel
收手啦
我只係想抽到泰仔😭
我冇打出黎啫,玩左咁耐點會唔知

btw 茶渡 單手 友哈會唔會擺埋一齊pvp?
我都好耐冇郁pvp 陣啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞