[I/A]死神BLEACH brave souls 之 原作者98新設計嘅 究極雜種一護(減谷帥ver)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
見座塔會lock角
有d後悔食自己
戀次係咪包莖sup? 捱唔到boss招大
全CD -14
如果無記錯我係推到boss好遠避佢招必殺
唔洗硬食

3包莖過咗了 到第二關過唔到 冇101010真係打到心很累
我想問你地新春任係開單人定共鬥???
感覺協力易出3*劵 4*劵多D
我都覺得係
所以想睇下有冇人有同感
其實打經驗關(魂EVENT 拉落去會見到乜乜大作戰)都OK
跌好撚柒閪多4*魂同經 突破無難度
補充
第10層 , 知屬月島 0 0 0
依家仲有冇抵屌pool 入坑?
就係而家仲1有2日嗰唔抵屌,隻隻都1可以用得,刷到3隻就開局留石等千血
你唔用既5星降=肥料
打5星降可以順便打埋雫,當年冇5劵協力打到想嘔
副AC係個fd 棄game比我的,我得閒手痕就攞黎抽下,打降攝下位咁
升第4隻已經唔夠雫用
所以要勤打協 由其而家有bouns
幾時先auto到降
我有隻花姐裝全減傷,auto降好少會死,就算死都已經去到boss關,所以花姐真係

免費抽中左 lamlam利
其實...唔洗講花姐 降臨呢D咁普通嘅野 是旦搵隻霸體角都輕鬆搞掂
一係就普攻角 再唔係就搵D普攻比較快嘅角都auto到...
呢個都係點解我強烈推薦各位抽泰仔 因為12隻得佢係霸體普攻角(其實全GAME得幾隻霸體角)
姐係比怪打都唔會硬直? 仲有邊啲角有霸體?
力 : OG劍八(普攻角) , 4手5刃(垃圾) , 3周4(強攻角/全能) , 萬聖3刃(普攻PVP角)
技 : 劍八(普攻角) , 殘障(普攻PVP角)
速 : 0刃(垃圾) , 劍八(普攻PVP角) , 泰子(普攻PVP角) , 完現狗(強攻角)
心 : 千血花姐(普攻PVP角)
知 : 千血汪財(普攻角) , 千血劍八(強攻PVP角) , 春水(普攻角)
完全唔知段練之塔個ex4點打 又冇防減速角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞