[I/A]死神BLEACH brave souls 之 原作者98新設計嘅 究極雜種一護(減谷帥ver)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
你打夠2250心水先算啦
同埋到你真係打夠 你就會唔敢亂101010
嗱 隊長銀唔係廢 moveset係好撚正常地勁 問題係招大技...太細啦
衰D講 ... 聽日隻luppi仲勁過隻隊長銀
不過隊長銀自己手動用唔會有咩大問題 係打協唔會點見人用咁解 因為大技範圍太細
你呢層都搞唔掂 後面個D點算
真係是旦搵隻技屬都打得過嘅難度嚟
用銀城kill app n 次終於過左,但點睇都唔似係隨便一隻搞得掂每版一分鐘內清哂,仲要成地屎緩速,近戰難搞
有愛就要連知銀都101010左佢
冇愛就 STRONG HOLD 心水啦 心銀始終已經係兩年前既角
同新角比 五圍已經輸蝕一截
新角 gameplay 一樣係個3隻野 不過唔同角度嘅showcase
日本 : https://twitter.com/Bleach_BS
國際 : https://twitter.com/bleachbrs_en

感想
有驚喜...因為都真係幾勁
雖然感覺仲係2018 仲未見有咩突破 但抽得過 對新手嚟講
3隻都勁 而且係好正常地勁

比較令我意外係隻5刃副官 原本以為垃圾 點知D技同攻速都好正常地勁
強攻仲要係全圖強攻 又有盾 諗返起2周年前個3件3刃副官...真係天差地別
當然 唔係話佢係3隻入面最勁 相對上都係nel同luppi勁D
之於nel同luppi邊隻勁 睇你中意邊隻多D同埋邊隻屬缺角 2隻都好正常地勁
而且睇落幾好玩嘅

但都要比個忠告大家...就係唔好all in(呢3隻野應該唔會有人all in掛...)
因為連5刃副官呢D 2打6都整到咁正常地勁 姐係代表月尾會更癲
響河有個好嚴重嘅問題 所以升銀城算
話說掉落% up個d打繼承有無用
無 對雫都無用 得強化石/精先有用
好想要妮露bb
新入坑 錯過無耐19一護個pool
可以抽住聽日個月中3新角池(妮露/露比/2打6) 用住先
3隻都幾勁
吉吉好似好撚勁
新塔13層隻亂菊招大係咪冇得避?次次都硬食
14層先岩
所有大技都有得避 佢同其他一樣都係4hit
最簡單做法應該係一開波就即刻放大技打到佢岩岩好開大 個血量 同時 你向後閃 會即刻避到
唔得就用返D舊方法 你之前點避 呢隻都可以套用返
咩問題?
有愛咪得,反正呢隻game都唔係主打PVP
無錯 不過呢度無隻角係關PVP事
最大問題
大技假全圖

小問題
24s唔係全圖(雖然係秒王技)
作為藍攻角 vortex太細+唔識郁
普攻無貫穿(而家隻隻藍攻都有)
oic 咁攞黎做sup算
咁當然好舊個D唔會用啦 但真係正常嘅技角都打得過
對我嚟講 2周年前個堆 除咗極極極少數例子 全部都係垃圾 唔係人用(事實嚟)
同埋 龜速過 好正常 就算中哂rule都唔會點神速法
搵到個方法,就係打到佢差唔多開大,引佢埋入口個坑打你,二下閃走去下面,佢仲格緊空氣,即刻開大,開完可以再閃到一下,咁就0傷

想問下呢兩個有咩分別
我廢睇唔明啲日文
中間一吓升滿,右邊一下升1lv

仲有冇邊隻值得升 幾時先有千年血戰池抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞