[I/A]死神BLEACH brave souls 之 原作者98新設計嘅 究極雜種一護(減谷帥ver)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

2000幾石中左8隻5星
得一隻重複,補返聖誕pool爆死
中唔到茶渡 雨龍 共刀柒頭 山本
仲追唔追好,得返2000石
定留返其他pool抽出泥?
PVP有無問題? 有就抽埋隻泰仔 其他可以係咁先
無就...其實都可以收工 見你都玩咗一排(好似係) 心技力應該都有返D咁上下嘅角
Pvp有花媽 單手山本 友哈 千9
應該夠
覺得隻雨龍幾型,好似等其他pool出再抽好d
陣間重複就
雨龍有最強秒王技...但佢本身麻麻地好用 主要原因係8同16好撚細aoe
泰仔係PVP專用 其實咁 你唔在意PVP的話 你係可以完全唔需要抽佢
不過個12隻你仲有無中意嘅先? 我見你重fuck得幾勁下
4千玉抽晒都見唔到隻一護
大佬 2000石 乜柒都抽晒係無一護

有無巴打知速屬我有邊隻ok 一心抽埋隻速屬一護就個個屬都有隻ok既用
另外友哈同心一護應該點配裝?我好似一隻普攻角都無 打關好辛苦
勁速咪茶渡囉
心一護裝 加靈壓裝 , 減cd sup
友哈 , 加靈壓裝 , 減血加靈壓 , sup用滿血+強攻 藍染sup , 強攻sup
泰仔係PVP勁
強攻角嚟講...其實一角已經好過隻19一護
唉 最衰琴日無講清楚
隻19一護除咗特性-14%CD同高靈壓外
其他野其實都好鬼死普通(唔係廢)...
加上佢係無所屬殺手...無所屬怪仲未廣泛出現
19一護其實唔洗睇得咁重要 佢唔係must
反而泰虎對新仔嚟講就算係must 因為PVP神角之一
同埋呢隻驚 強攻角 打關卡係勁過普攻角

你句無普攻角打關辛苦有d 怪
無想要其實可以由佢 不過你力屬得1隻角...有DDDDDDDDDDDDDD建議你試下抽埋隻共刀山本
抽到tiger之後pvp扶搖直
我仲未有 tiger
見人雙刀一護打得好爽 以為普攻好d
我唔多打pvp 都係亂砌 咁我整勁左一護同友哈先 唔該巴打
又得啫
普攻無無敵好易死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞