[I/A]死神BLEACH brave souls 之 原作者98新設計嘅 究極雜種一護(減谷帥ver)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
新人
metoo
新人

想問下宜家有無得抽天鎖斬月,同埋隻game有無出過斬月大叔?
斬月有得用PVP coin換, 定係你講緊友哈
天鎖有出但宜家無得抽
用弱體避招,白斬月ok易打
我唸應該唔係友哈,係斬月大叔,一開頭叫一護選刀果個
我岩岩見到降臨有天鎖斬月,係米打果個降臨都拎到?
黎緊有咩好抽
我岩岩上網查一查原來斬月大叔真係友哈,我淨係睇左動畫無睇漫畫唔知

不過我想問下有無出呢個造型嘅友哈
新塔12層痴線,得一隻百鬼6刃中哂rule,用一半rule搭3包莖都唔夠力打

用pvp既coin 換

不過最近冇,你想換要等復刻
呢d淨係可以用肥料,冇得升上6星
斬月大叔個模組廢到...係個樣型 J樣算啦 玩完會無興致

之於你問到天鎖斬月 短期內應該都唔會見到
KLab其實係中意炒D舊舊地(2周年及打後) 但又好屈機個D 崩藍 技碎瘋呢D
天鎖斬月模組的確有現時嘅lv 但習得技差DD咁多
加上佢係2周年前1-2個月出
佢唔係廢 但比佢好嘅選擇更多 所以KLab會比較少炒呢隻

反而白斬月(白一護mix天鎖斬月) 就比較多D機會見到
呢隻係神角 所以KLab好撚中意炒呢隻野

順帶一提 你降臨打返嚟個隻天鎖斬月個moveset就係你抽返嚟個隻
呢層是旦搵隻勁嘅技屬都過得到架
真係無...呀~! 隻nel掛 應該9成9係正常勁野嚟 係另外2位唔敢肯定
不過露比係小說有屈機招出 我估KLab會將個招出落呢隻度
點先為止勁?用共柒或者店長打都唔多痛咁 ,link 3包莖,裝備已經最強,但打得好慢
其實佢講新解放個D 我都唔肯定係咪2歸嚟
因為佢係show返3周4個心口
姐係係虛洞度塞舊崩玉
所以...如果你見D十刃無呢D 就應該唔係
雖然我強烈懷疑會咁玩 因為...有2隻十刃個虛洞係生喺私處度
呢關我用千血始解一護過咗
想問下圖中個d用邊幾隻做主要戰力好
咁咪好難睇
搏唔搏竜弦好
新人here

不過都係要聖別Ivan
推爆普攻打?
速屬:大前田,19一護,共刀花姐,毒bee
知屬:平子,共刀69
心屬:共刀吉良
力屬就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞