[I/A]死神BLEACH brave souls 之 原作者98新設計嘅 究極雜種一護(減谷帥ver)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
新個座榙無 link slot 10 10 10 係咪基本上唔駛玩?
唔係 但無起碼3隻包莖同中rule角就真係唔洗玩
包莖重要性愈黎愈高,47ex技包莖全中rule,咁岩差呢隻未換
咩係包莖...
弱弱一問 咩係包莖
藍染龜頭狀態
哦屌
http://beta.bravesouls.fyi/characters/611632-sosuke-aizen-2nd-fusion-version
有哂5屬 獲得途徑得打塔用穿界門幣換
For 大漢
知果隻月島勁唔勁?
試練之塔

第1層 , 共刀 戀廁 0 0 0
第8層 , 心屬包莖 0 0 0
我係呢2層000過 , 睇下你地有冇呢2隻
其他我係 10 10 10過
OK既 , 無咩知屬角都可以做輸出
新手有好多問題想問
1)白色5星係唔係只會用黎比6星角黎做技能樹料?即係唔需要升佢地?
2)我見依家有個叫滅花亂舞打,入面有5星既雨龍送,我見佢要用佢d專用強化石去升,呢類角需唔需要升到上6星200lv?
3)同上,呢d關係唔係久唔久就復刻比人打返d強化石返黎升人?
4)白色5星既角係唔係只可以打降臨呢一途徑入手?

暫時係咁多~謝謝各位
一係中哂rule 一係101010(就算咁 都要中D rule)
同埋一定要有3包莖
1. 降臨角(銀星個D) 升爆有石 升完可以做習得技肥or突破肥
2. 唔200都150啦 有石架
3. 1個月1隻
4. 仲有第2個 育成教室 呢個係專比新手升角打肥用
明白~謝
仲有一個問題,呢個問題我之前都問過~突破肥打咩先易拎~依家勁缺。之前有巴打話打新春關,但完呢新春活動之後打咩關會多突破肥?
一般 4星活動關 (夠分就有護廷卷/道具卷) 而家無
育成教室
降臨關

無藍就去不停R 協力降臨
明白~謝
如果5星降有你要升個隻
開協力5符轟落去
係 , 不過就算無要升個隻
搵個易D 既 5星降 , 開5符 , 轟落去都可以出好多隻肥料
最好上KEKEKE搵人幫手打 , 驚你仆直浪費埋5符
街場好多伏人
要咩屬嘅包莖
set返120lv還好既
唔set真係勁多on9仔
同埋自己多數要手動
一講完無4星活動關就即出
其實不嬲都長駐至少1個
係呢排玩新春先突然間無左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞