[I/A]死神BLEACH brave souls 之 原作者98新設計嘅 究極雜種一護(減谷帥ver)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
「keep咩裝好 升咩裝好」list :
最重要 : 兔棒 , 鴨棒 , 減血加攻 , 減血加靈 , 電影武 , 轉神體
重要 : 狗棒 , XX所屬加血 , 雄風特別版
睇情況 : XX狀態短縮 , 金撈 , 補肉劑 , 雄風
垃圾 : 正義甲

另外有幾件比較特別嘅4*武只可以抽返嚟
王甲 : 10定15%完全回避...藍攻擊
靈豬閪 : 所有異常狀態時間-30%(已經最大 幾雞肋)
雄風特別版 : (加好撚柒閪多經)
龍骨 : 行路行快D(閃唔會閃遠咗or快咗)
眼鏡 : 30%藍超盾無效化(想知咩係藍超盾?打4刃降臨就明)
頭巾 : 30%紅超盾無效化(想知咩係紅超盾?打月島降臨就明)
以上呢幾件...全部都...唔重要
除咗「雄風特別版」 其他都介於「睇情況」至「垃圾」中間
點解狗棒無兔鴨棒咁重要?
電影武+全能力10%好過30攻30靈?
成個pool齊哂仲差19一護
公會有無位

7k石終於中一護
依...點解...唔同樣嘅...
個pool太大,好難中19一護
留石啦(我自己都allin唔中)
唔抽啦
19pool 7/12
我抽到10/12 早知中左泰仔就收手
好彩6/12中左泰仔
4吉良 3毒蜂
我step4就中左
埋單幾石?
3千5
本身2500停左,點知新塔第5層特登出比19一護打 先諗住再追
我都無啦啦中呢隻
想中完現個隻點知出呢隻
中兩次,想喊

打緊舊塔
不停升新角
但卡硬33
6000石收皮,klab真係好波,寧願一次10抽2隻5星都唔肯出隻一護比我
通常抽到2-3千唔中既話,就再抽都唔中
今個pool咁多有用既角就搏下都好,我本身好缺有用既角
我想問崩玉同崩玉意志可以打咩拎?
崩玉 -> EVENT 拉到最底 有個 店長/夜一 既地下訓練場 BOSS 有機會跌
崩意 -> 降臨BOSS 有機會跌

或者可以用好友POINT 去抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞