蘋果廣告製作公司(7)

1001 回覆
85 Like 37 Dislike
我地有權討論自己喜好既野,唔明點解有啲人覺得唔岩佢口味就攪攪震阻住人討論
attention whore .....
個廣告奇怪係事實
正經討論點解個廣告禁奇怪係好有趣

好似追風post禁
連登一定有平民同埋讀氣象學甚至係天文台做既人

睇到一D比較deep既討論係好有趣
你覺得over左果D咪批評果D LOL

我都同意有D係太過陰謀論
無人需要你提醒
你可以番去D膠post玩膠
人數多同有無一致立場無衝突
香港立法會選舉都有好多人投票,係咪就代表投票者都有一致立場?
唔好理果班人啦
最想搵到真相就要堅定 唔好比依啲人影響到啦
根本成件事唔合理到仆街 唔關心真係講唔通
香港搞到依個地步就係個個都對依個社會運作漠不關心
唔好轉移視線啦
咁你做乜開係創意台呀 有幾撚有創意呀
見到啲人入黎笑人扮柯南就笑左
「一條煙花片吹到咁多野」

以為自己看透紅塵
分分鐘呢啲人死到臨頭都唔知自己比政府撚緊
好想睇炒車
你條撚咪未扯到
討論呢啲炒車有幾奇,唔炒車比我地估中先奇
你照鏡咪睇到囉
依家有的證據係Draw唔到conclusion
但唔查點有證據?

對件事既speculate 對查的方向有幫助

So far 證據
1.公司查冊地址沒有該公司
2.與周氏兄弟有關
3.廣告上無聯絡方式
4.蘋果廣告製作公司無網站同聯絡方式

個廣告的成本效益似乎不符
周氏兄弟等人唔回應去Capture Draw到既attention

咪你囉柒頭
其實佢係畫緊佢表哥/姐個樣
屌 我係有心追post,
我一直有keep住留言關注單野,
係條垃圾米水比先係假膠囉唔該!
其實我第一次睇到呢個廣告,以為係蘋果日報既分公司黎 之後想上Google search下,點知乜柒都搵唔到。
我可以推理出佢表哥/姐有可能係肥到似豬8戒或者個樣好豬扒#
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞