蘋果廣告製作公司(7)

1001 回覆
85 Like 37 Dislike
無錯
exactly
煩撚到仆街
佢地一係attention seeker
一係另有任務想推冧d 討論(唔只係呢個topic)
post 1 1200正評你唔講?
唔好禁癡線啦 你地搵交嗌又好 唔鐘意陰謀論又好 做乜要搵自己表妹出嚟講?
你想表妹比人問候? 罪不及親人
要on9要嘈用自己講咪得 做乜擺屋企人上枱?
又或者可以查吓
當年係唱片公司自己宣傳
定係有第二間公司幫手
因為個廣告由蘋果電影轉左做
蘋果廣告製作公司

不過真係唔識查
純粹俾意見俾大家去挖掘
呢d咪正宗attention seeker
仲衰過個廣告
完全封鎖晒入黎班搞事友啦 咪鬼晒時間同佢地嘈 集中番討論個廣告
咪應佢當睇唔到 or block左佢咪得囉 打交都要兩個人先打到
post1個時第一日去開新post搞事人都會覺得新奇
撚估到你班傻鳩會搞事搞到post_ 咩

不過可能連post 1都 1001唔到
完全封鎖曬佢地啦
無視左冇心討論嘅人就得
有d回覆可以令到我地宏觀d咁睇返件事
辛苦曬咁多位打手
好認真咁鳩嗡都係樂趣黎,你唔識欣賞唔緊要,你唔好阻住其他人
同埋連登正皮唔代表啲乜,連登經常出現咁嘅情況:有個post好多人傾,好多正皮無負皮,然後有人走去屌鳩個post / 舉出相皮立場嘅意見,又係好多正皮無負皮
正負皮數目無法代表任何立場
2003年用蘋果電影,電影係大製作,所以個信息應該係想接收者做大茶飯,加上佢果3句旁白:"世界"和平,"萬眾"歡騰,蘋果電影。意思好明顯係一件甚至幾件關於世界大眾既事,而電影即係大事。當年又SARS 又伊拉克又23條亂到7彩...

今年用蘋果廣告同真我的風彩,廣告係小製作,真我的風彩似係想講一個意思,即係今次係針對一件事同一件比較2003年係一件無咁多人受影響既事...

再講講背景煙花,如果煙花比喻吹雞,咁2003個廣告用左4條煙花片即係至少有4個"蘋果"既人吹雞

今年用左1氣煙花片即係可以講成有1個"蘋果"既人吹緊雞,而呢條煙花片係2003年個廣告入面第一條煙花片,即係今次係第一個"蘋果"人吹緊雞

以上既野單純9估
其實你唔鍾意唔代表可以干預討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞