蘋果廣告製作公司(7)

1001 回覆
85 Like 37 Dislike
因為呢單嘢狗鐵剪鋼筋 放生689完全無人理
有可能蘋果廣告可能真係有咩隱藏信息
但係放哂注意力係未肯定嘅嘢上面
有實際傷害嘅社會大事就無人理
會唔會本末倒置?
華仔早已加入共濟會
catch attention 都可以係一個目的

所以要同步進行
狗鐵事件風頭火勢 而家冇人理 唔通一個廣告就搞掂大家?
只能夠講句,巴打自己小心
唔好俾人開開心心
我哋冇人救到你
D光就諗多左la
除非好特別既pattern
可能玩電筒姐
成日有
跟住如果你拍埋片post 上網 啲人就會話你on 9 或話係航拍乜乜7 7
講笑如果我係外星人應該會覺得班地球人/香港人幾好笑 心諗飛喺你頭殼頂你地應該都唔會當一回事
我見到就無乜人講狗鐵
鄭若驊癲狗咁岀嚟咬人都無乜人理
唔覺意又比689過到骨
其實唔係好多人留意個廣告
大家唔好淨係掛住留意呢件事
所以唔建議jer死一邊

就算呢個廣告係想draw attention 都要知佢想幫邊個
樓上班傻仔智力正常就唔會開七個post啦
成功轉移視線
會唔會劉華先係draw 人 attention個位
向生睇落邊有70,個樣仲咁後生
話時話,隔離嗰個係曾志偉
你不如諗下
其實有無呢單野出現都無咩人屌狗鐵
政府 係人都知仆街 但普通市民又真係做唔到咩野
真係想玩catch attention
媒體點會唔全城報導
東張西望仲唔出翻集去救收視?
雖然明知阻止唔到,但佢哋都好想阻止一啲唔好既野發生。
或者係其他人眼中佢哋係好戇居,又陰謀論又踩場。
但有無諗過佢地嘅出發點係想為左其他人好呢?等大家有個心理準備,未來可能會發生既事?另外踩場既幾位巴打我覺得佢哋好有正義感,可能做法唔岩,但至少都有嘗試親身去查證,雖然無咩收獲,仲惹禍上身, 起碼都有做過野,我呢除咗係電腦上十卜佢哋,都唔知做咩好,我真覺得我好

Btw 個廣告咁詭異,無理由無大機構/傳媒去做野
可唔可以唔好再膠化共濟會
利銘澤,楊鐵樑呢D香港精英真係共濟會
你可以睇下南華會創會會員好多同共濟會有關

共濟會係堅有影響力
唔好神化或者膠化佢好不
唔通係曾志偉搞出黎
咪俾佢地奸計得逞 仆街狗鐵
依家香港好撚恐怖
屌你鳩up左7個post
點解淨係轉移兒登仔視線
面唔係mass media 去轉移大眾
曾志偉 佢搞咗啲咩
最好就可以搵到有陰謀時推哂呢班旁邊鶴去受
根本上有無外星人從來無乜爭議
根本共識左肯定有
但Focus係D proof唔到既野有乜意義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞