[聖誕禮物] Boundary Errant 入坑區

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
個啡色到左,隻色麻麻地

終於收貨
買左tan, cb1, ext gear sleeve 同hydry bag

評語同其他巴打一樣,cb1最令人失望,太細格。我只能勉強裝下70d+efs18135, 另加一枝efs55200。這樣的裝備拉鏈已不能暢順拉合。
而且裝上cb1後袋前磁扣很難扣上,袋內與cb1連接的磁扣也不如片中容易扣上。

雖然帶厚兼硬,但我覺得還好,背墊挺身,整體揹上身舒服,唔會覺得好重。

暫時無機會用黎去旅行,但整體我稍嫌細小,尤其當日宣傳片很大程度主打旅行攝影用的背包,或者用無反機會好啲,用單反就窄啲。但論外型呢個袋係好靚仔,作為日常出街或返工就無得彈。
嚴格黎講佢頂個塊前掩根本做短左
CB-1個頂要sip入袋頂果度架
咁成個袋先易扣
反而我用又ok, 比小小陰力就啪到
今晚再試下

個袋要讚嘅係幾多額外扣位,只要你肯畀錢買ext sleeve
咩上去真係唔覺重
個人試用感同你差唔多
手抽拎佢會覺重
兩日落雨,個袋都頂得住
即係人體工學做得好,抵讚。
整體8.5分,係個空間細左
側取拎野都幾快,無論內籠定出面
呢個價錢值買佢呢個料
但呢個料背後就要承受重d感覺
你地講個磁扣難扣都大機會係qc問題
我果個好順好正常,仲要full load cb-1
BTW,用多一個月再評
下次去攝影full gear睇下
但出街返工去玩堅正,仲要無乜人同你撞袋 有都係自己友
最重要真心靚仔
比pd龜背型好多
遲小小post下唔同角度拎野先
我都諗緊磁扣係咪qc.問題,唔知有無得換
因為有d人唔對位,長短左都有
唔知可以點同佢講
你影相or 影gif 圖send email 比mikey ,佢會arrange 換個袋比你,未收到新袋之前,你可以繼續用而家個個 errant
官網買要等幾耐到
有巴打都想買,要唔要一齊?夠500美金有85折,我幫人問
因為我之前都幫左幾位巴打一齊買,85折齊齊平,我比你tg佢,佢之前都有訂取消左,而家再訂過
我也想買,可以留聯絡方式嗎?
Thanks 巴打
入group 到一齊圍爐喇

已經學巴打咁將cb1個頂攝入個袋頂,但就算無娤機都係好難扣亦好難急。裝左cb1直頭唔啱位咁。要壓一壓個cb1先有機會扣到,但如果放左相機應該壓唔到。
下低要裝返小小野托
淨裝cb1唔得,正常你帶相機下面都會裝野
有巴打同我一樣,佢就裝A7riii+2875, 同埋1635gm都得,同埋CB-1個蓋唔去sip到盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞