[聖誕禮物] Boundary Errant 入坑區

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
恭喜巴打呢個咁詳盡包膠
新年快樂呀,比到未收到呢個袋既巴打好大信心
講多少少 我個人都非常個袋底既防水層設計 我滑完雪條褲濕左就放左入去 非常實用 另外個main compartment 入面左右兩邊有個pocket 我個人就會用黎放鏡頭同筆袋 咁就唔會整花相機 因為我冇買佢d 相機內膽 都係幾好用既設計
但睇完巴打報告,感覺個袋唔啱攝影旅行用。
其實好睇你帶幾多野 我原本想買mk2 但唔知佢實際幾大同可唔可以放一機連鏡 再加兩枝鏡
但你話只係一機一鏡既話 加個cb1都夠做有突 放完cb1下面仲有位放野
如果真係只係純攝影用途 我覺得可以考慮下peak design everyday 20L
我初初都有考慮pd果個 但我覺得errant 靚仔d多用途小小又平小小所以我揀左errant 起碼睇落冇咁笨實
有冇ching放cb1
睇想好似打直放得a73+24105

Errant 呢個位好似同PD 用料同design都一樣?
邊張相?我仲等緊,唔知打直放24105+a7iii再放多枝85.8得唔得
我就係想變EDC bag
出街咪pd capture裝機,cb1放2枝鏡左右
返工返學去旅行都一流
其實CB1果塊野係可以ZIP入個袋入面架WOR
BTW, 仲未有袋,好想試
係呀 但放咗cb1會撐厚個袋 所以好難扣
其實買2個磁扣搵人縫到頂位
變相長左,應該容易扣好多
睇完巴打你呢個用後感之後真係有D想買Errant
我本身有Prima用黎去過兩次旅行 冇裝相機都覺得重
所以真係想換Errant算
上年我差d就買左prima 但睇完review d人話淨袋都好重就收左手
點知轉個頭話出errant就買左errant
未收到袋既巴打
正如BS所講..
It is worth to wait
但最怕QC問題,,希望黎緊果LOG QC好D
果然連refund都有delay

垃圾
想問下咁多位覺得prima重嘅平時用開嘅袋大概咩重量?
同埋出街大約會帶咩野
想買prima但見幾多人覺得重 想參考下
有冇巴打errant 同 prvke 都有? 覺得邊個好啲
之前email 屌完佢,啱啱收到回覆話會出貨,7個工作天內會收到tracking no. 唔知真定假,聽住先。
//
Thank you for reaching out to us.

We do apologize for the late response as we have a high volume of email. I have requested for your order to ship out and you will be receiving a tracking number within 5 to 7 business days.
Regards,
Tonee
Boundary Support
//
//
I order an errant from kickstart at 1 sep , your team last week update said all kickstart order will recieve tracking number on tuesday this week, but I still haven't recieve my tracking number, how come ? Please follow my order.

When I will get my tracking number?
//
終於拎到退款

搵其他袋算

祝各位早日有袋用

拆晒內籠 就咁個袋係2.8磅
又唔算重喎
退咗錢
收啡色prima
佢終於ship個袋
但條毛巾應該有撚排
內膽幾時有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞