[聖誕禮物] Boundary Errant 入坑區

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
你分開買?
終於有tracking no
終於收到啦

一次過收哂

準備入貨,有冇DISCOUNT CODE
2月1 出左tracking number 到今日都仲係pending pick up
本身訂左xpac 黑但係見隻灰好似幾好睇心思思想send email 換又怕要繼續等
11定月買 總知唔係backer
4/2收到email on the way
今日送到
買左errant + cb1 + mk2

cb1個位唔錯 不過放左部a72之後 磁石位有d難扣
不過拉到鍊其實都無乜所謂

反而個mk2就怪怪地 佢同cb1都有一塊pad應該都係用黎撐實佢
cb1果個好fit 但個mk2塊pad 有d高 彎位果到又好似唔係貼得好實
用盡九牛二虎之力先對得哂兩邊魔術貼位
A7ii打直放?我諗緊搵人搵住cb1張圖design個深度深d既CB-1,睇下幾錢
有冇人同我一樣連tracking 都仲未有 同是天涯淪落人嘅你哋揮個手
11定12月買 總知唔係backer
4/2收到email on the way
今日送到
買左errant + cb1 + mk2

cb1個位唔錯 不過放左部a72之後 磁石位有d難扣
不過拉到鍊其實都無乜所謂

反而個mk2就怪怪地 佢同cb1都有一塊pad應該都係用黎撐實佢
cb1果個好fit 但個mk2塊pad 有d高 彎位果到又好似唔係貼得好實
用盡九牛二虎之力先對得哂兩邊魔術貼位
A7ii打直放?我諗緊搵人搵住cb1張圖design個深度深d既CB-1,睇下幾錢

好似佢咁 不過GRIP位向上
其實拉到拉鍊都已經ok 某程度上覺得佢個扣有d多餘

個cb1你要搵人整好似有d難啵
佢前便有兩粒鈕 後便兩粒磁石扣 仲有個蓋要sip入去佢個袋果個蓋位 d野d位幾fit下..
不過如果你唔會獨立用既可以唔洗整個頂既 咁就少樣野煩
唔會獨立用,fidlock搵到邊到買
諗緊可以改一改呢個位去到頂
咁就多左空間扣
巴打,內籠黃色既係x-pac?
係,呢個係網上搵架
我果個未到,到左會包膠比你地
上背圖

呢個係放曬兩個相機袋既size。可能屋企燈光黃得濟,唔太睇到藍色,不過藍色真係好靚
未買既入啦
我等緊xpac黑
實色應該深dd
放比我
諗緊xpac黑或灰或藍色
本身好鐘意內袋隻黃色
但藍色好好j,又平啲又輕啲
好難揀
啱啱收到貨,藍色+一堆accessories

有時間就今晚開箱
係咪都係out of delivery 果日就送?有無送前call

個history係咁,送到過黎先收到call
你今日幾點收到?我知佢時間係快過HK幾個鐘
11點左右
巴打對bs好有愛 買咁多配件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞