[聖誕禮物] Boundary Errant 入坑區

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
tg me
仲係乜都冇
另外想問係咪有code可以100us買到errant? 如果係都有興入坑
入坑都無用,,好多巴打貨都未收到
其實我暫時有prima, 已經覺得好好用,不過見到有errant又想試下, errant係咪唔跟相機袋
依加落單會快過ks收到
之前就係,而家應該BAN左
無錯,相機袋要另外買
prima好唔好用?
等多排義海價收仲好
9/10
9分比user friendly, 間隔,相機袋
之前用開mystery ranch
就覺得prima完勝
同感
xpac prima幾好丁
prima唯一敗筆係內膽唔夠大同掂唔到底
磁石扣最正
有無人用緊errant覺得外面個磁扣好難對準啪實?

係咪我裝得太少野
相機袋單反的話袋到一機幾多鏡?
下層相機袋,上層仲多唔多位放褸之類?
我用無反,所以答你唔到,佢係兩格,無上下層
出街唔用相機好少用相機袋,所以覺得內膽都夠用
有人話間fulfillment center係last in, first out
其實係ban唔到
呢樣真
畀到9分果d 點諗野
我搵到個replacement 就cancel order
淨係cb1 放入去 啪唔到 -1
qc 唔對稱 -1
shipping delay -1
未落手都得返7/10
收到佢email搞緊我退款

成間公司黎搞笑,個CB1又無想象中咁好
話就話15/2 ship, 我4/3出發 究竟出發前收唔收到呢
呢種感覺正過同女玩曖昧
請問可以無條件退款?
係,我就繼續等
諗緊要Prima 定Errant
唔會放相機 諗住當日用袋
邊個大細同間隔會啱啲?
Errant揹位個啲網耐唔耐用?

而家個PD 20L揹位塊網布爛左,磨到啲衫起粒/花晒
個人覺得日用無咩袋errant都夠
prima會太重太大

利申:得errant 唔影相
終於有時間打用後感 祝大家新年快樂先
我買既係xpac迷彩 收到個袋第二日已經拎出去用
果日我就去滑雪 帶左一個厚既雪褲 一件lightweight jacket 手套 頸圈 護目鏡 小小乾糧 同枝水
咁基本上個袋已經滿晒 因為條褲好厚
首先我覺得個袋開口太細 放條雪褲既時候都有d困難 其次係磁石扣有d難扣 可能係我未用慣 特別係個袋唔漲既時候真係好難扣 仲晒時間過用拉鍊
好處係個袋非常實淨 造工幾好 唯一要挑剔既係個袋一拎到手係好污穢 好多塵 唔知d咩物料擺左係倉幾耐
其次個袋我覺得幾好揹 非常多padding 唔會揹到痛 大細其實岩岩好如果只係當daypack用
側面有個quick access pocket 非常好用 幾大 放到銀包電話之後仲可以放多d野
總結係我暫時幾鐘意個袋 特別係迷彩真係好型
黎緊我會keep住用呢個袋返學 同埋兩星期後會去一個3day trip 到時再同大家報告
新年快樂咁多位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞