[聖誕禮物] Boundary Errant 入坑區

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
香港kickstarter 下星期有tracking number, 非kickstarter 就下年一月打後
all products?
black or black +cb1最快
好心佢就唔好攪咁多accessory 啦
你地咁早買都未有貨,如果依家先官網買咪暑假先有 仲諗住買嚟旅行用
買定多個袋用住先好過
我都後悔冇喺9月時咁做,搞到我3次旅行都冇新袋用
個dashboard 係咪又改左ship date
見到south asia 要月尾先ship
原來都整得7788
所以佢應該係哂一log出貨,費時分幾批
一間start up 未學行先學走
人地peak design玩左幾年先咁玩
宜家好似其他地區都ship緊,亞洲要20號到哂新加坡先再分貨😭
睇黎真係唔再分咩色行先
一log過send出去
巴打有無隻tan色睇下?
thz巴打 , 無原本咁深色,但尚可接受。
一開始好似3 隻色加特別色
而家張list 長撚到
個factory 仲要share capacity 去做accessory

如果唔加 accessory 一早 做完加ship 埋啦
好彩我之前買左個peak design袋用
好彩揀左tan...正常好多
20 號先係新加坡分貨。
我估佢唔係直接新加坡DHL 等courier 去香港,
而係新加坡 先air 成批去香港再用 local courier 或者香港郵政派

如果直接courier 就三幾日,但如果後者一月第一,二星期吧。
好想屌佢,拖咁耐又唔比多d錢去做shipment
update34內文話 藍同灰整緊 第一個寄翻美國影相
個dashboard就寫completed
根本就好多貨都未開始整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞