[聖誕禮物] Boundary Errant 入坑區

1001 回覆
6 Like 10 Dislike

PD capture勉強放到
夠做啦,唔會鬆
穿係呢塊皮,塊皮好快爛喎
Capture 應該可以直接夾上成條咩帶上
我都想試 仲未到
個status仲喺Unfulfilled喺咩玩法

因為差少少就轉到個鑼絲出黎我覺得唔係幾穩陣
V3有個長啲既螺絲可以換
我都擔心緊修帶太粗
有無得淨配螺絲?
我用capture pro , 粒螺絲都啱用嗎?
我行街睇就好似冇
用左兩三日 純出街/做運動用 唔影相
幾實淨唔算好重
係如果側格拎銀包會煩少少 同背隻個暗格幾難拎野出黎
我okay 喎
本身隻螺絲?
Yes, 本身果粒
nice
尋日用咗一日
只係帶A7r2+55.8
最後把個CB 1 放係袋底仲好
CB1扣係袋上面個設計係好, 但個袋個cover 根本唔夠長,如果cb1 入面無野,咁可以壓一壓個cb 1 去扣個磁石,但如果入面有相機,而且機比較大(其實a7已經唔叫大), 就因為cb1 已經無得再壓,所以個磁石就算扣到,都扯到恨哂,個cover 啲車線好快爛
等個袋到 睇下可唔可以自製cb1
等你幫手自製
A7r2 都放唔入,仲有咩機放得入
如果佢個cover 做長一兩cm, 成件做就唔同哂
呢間野睇佢排schedule 到出貨,就知到佢地唔係心思細密嘅team
唔知係咪我整得唔好,我跟左你咁轉實左lee幾日去旅行今日唔知點解行行下個鑼絲甩左出黎,搞到依家都唔知用唔用好,好彩個時冇機放係上面,同好彩有人提我甩左粒鑼絲
要轉實粒鑼絲,要大力啲,唔好怕整到條袋帶有㾗,因為要實就一定有壓痕咁先安全
XPac Black好好J 幾時到
有tracking number 啦終於
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞