《經緯線》 深 圳 爆 紅 成 港 青 打 咭 新 寵

302 回覆
56 Like 431 Dislike
屌, 係大陸既一定被連登仔屌

連登仔飲食台問邊度食上海菜, 水煮魚最好味
有人話話上海四川, 一樣被屌到仆街
Source?
基本上連登仔唔會有
翻深圳同你老母翻去整窗簾布一樣on9....
BTW 我MPhil 果時同PolyU FSTRC 合作都係做FS Pass rate Module
完全無過你果D 數據
你啲數據Elsevier 定CFDA搵?
深圳地鐵星期一至日,24小時施工,仲有出入口大部份站只會起係附近四邊行人路,唔似香港會搞配套延伸到唔同地方,所以實快
上網
Google類似keyword
Global food safety study / report / index
食品安全合格率
呢到有幾多人回鄉卡 真係唔知大陸真係進步過香港好多
沙士之後 經濟未好轉 當年上去 5張毛澤東 咩骨妹都食到 即場開大試過over30次 有幾次食埋初初出來做既隻豬

而加上去 又食飯 又送嘢 又送iphone 都未必食到紅牌骨妹
西dorsi剪片個度露左底啦 用殘體
仲要兩個根本講唔正廣東話
我都叫左班Mphil 學生搵,就係搵唔到
跟本大陸樣
Can’t agree more
旺角麥當勞一堆支那中學生喺度講國語
班女我以為係大陸妹。
點知原來廣東話又幾純正
骨場食豬. 你真係好純情
返到叫雞去蒲就無問題啦
Food Security 唔同 Food Safety 你搵咁多Food Security 比我做咩
呢D Codex 大把, 我年年都要被逼去Geneva 聽

Food Security係講緊measure of the availability of food and individuals' accessibility to it, where accessibility includes affordability. 即係指能夠穩定地讓所有人取得足夠食物的狀態。聯合國IPCC 有講
羊腩煲上海菜唔係香港一向都有咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞