宏利district director其實大唔大?

256 回覆
4 Like 11 Dislike
好中意睇保險狗死兜爛兜,唔願意去面對自己做緊係低賤既工
保險牌唔易考

有陣時真係忍唔住笑

笑咗出聲
保險牌唔易考

有陣時真係忍唔住笑

笑咗出聲

唔好笑人啦,可能人地仲retake緊
會員納強召喚
好中意睇保險狗死兜爛兜,唔願意去面對自己做緊係低賤既工

樓上好多
樓主好波
一下引哂班保險狗出黎發癲
如果呢d垃圾工都搵到過百萬年薪我真係唔介意比連登仔笑一世
其實保險佬跑數易唔易
保險牌唔易考

有陣時真係忍唔住笑

笑咗出聲

唔好笑人啦,可能人地仲retake緊

係囉,保險狗成team人嘅會考成績加埋都未必有5分,對佢哋嚟講,呢種辣殺牌緊係難考
如果呢d垃圾工都搵到過百萬年薪我真係唔介意比連登仔笑一世
其實保險佬跑數易唔易

一定有 1千個可能有一個
見到好多低質會員
一味屌保險狗
google下都懶

無知真係好可怕
成班好似啲維園阿伯咁
唔睇事實 只用自己套「理論」

再擴大啲咁講
啲政客就係利用你地呢班
唔識用自己個腦思考既人
組成左一堆看似係民意既聲音
搞到香港分裂

香港有今日
真係多得你地唔少

AVP VP
title 任你吹架姐
無知一問,AIA既DD係咪都算好勁 有個中同24-5歲左右就做左,睇佢Fb好似搵好多咁,又咩MDRT 對保險行業0認識,無買任何保險
連登超多保險佬
連登超多保險佬

多MK自然多
無知一問,AIA既DD係咪都算好勁 有個中同24-5歲左右就做左,睇佢Fb好似搵好多咁,又咩MDRT 對保險行業0認識,無買任何保險

睇上面d巴打講應該真係幾疊水 先唔講佢呢d錢係唔係呃呃氹氹得返黎

睇上面d巴打講應該真係幾疊水 先唔講佢呢d錢係唔係呃呃氹氹得返黎

係連登班保險狗廢姐,折墮到要做狗都算啦,仲要只係做緊狗中嘍囉
係到屌保險狗巴巴打 請問你地係以咩出發點去屌?
你地有冇試過病/整親但係排政府排緊一年後先睇到?
利申:年頭claim左七萬 非agent
一個po引撚晒d保險狗出黎圍爐打飛機
至少手下有班𡃁嗰啲應該係撈得唔差㗎啦
unit manager 應該都好和味幾皮一個月
再對上幾級dd 自己諗啦

咩24/5做dd 真係無撚見過
你吹到都無人信啦

有咩關係?
我有買保險同屌保險狗係兩件事
事實係好多保險狗成日開口埋口話幫人 好撚偽善
「保險牌唔易考」
無人講過
就算財務策劃師個牌易唔易又無人講

究竟樓上啲人打飛機打稻草人
笑幾頁咁耐有乜用
「保險牌唔易考」
無人講過
就算財務策劃師個牌易唔易又無人講

究竟樓上啲人打飛機打稻草人
笑幾頁咁耐有乜用

追po啦盲L
簡單咁講,當嗰班會考0分/得小六畢業嘅辣殺 都考得掂張牌,咁你覺得張牌有幾難攞
至少手下有班𡃁嗰啲應該係撈得唔差㗎啦
unit manager 應該都好和味幾皮一個月
再對上幾級dd 自己諗啦

咩24/5做dd 真係無撚見過
你吹到都無人信啦

我都真係未見過
上面咁多話24 25歲做DD

拿你講呢句我就要屌你老母
你要幫保險狗含撚係一件事
你唔好抵毀香港班醫生
你病過未先 你感冒去排急症梗係耐啦
但係你真係有事 要做手術照乜照乜
根本香港既公立醫院完全係應付到你
而且講醫生質素講效率講收費
係好過好撚多國家 唔該唔好咁井底之蛙
你望下班醫生朝朝早紅撚哂眼咁返工仲要日日OT
問題係政府可以俾更多資源
唔係醫院有問題
我身邊有fd要做手術大至開肚小至骨折
全部一個月內由檢查到開刀都已經做完哂
屌你老母保險狗
成班扮撚哂野利申非agent 非agent 當人on9?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞