宏利district director其實大唔大?

256 回覆
4 Like 11 Dislike
睇FB見到有個舊同學做宏利個title係District Director
我知個個保險佬d title都好高水份,咁其實District Director係一個招牌壓死幾件個d定真係堅野呢?🤔🤔🤔
高過你
眼紅人?
Sxx Chu?
高過你
眼紅人?

問下就眼紅?同你講早晨係咪即係屌你老母?🤔
幾高級下,我諗一年幾百萬應該唔出奇
有frd做兩三年就已經Vice President of Sales
高過你
眼紅人?

講撚中左?
有frd做兩三年就已經Vice President of Sales

高過你
眼紅人?

講撚中左?

我諗佢應該多錢過我既,我都係未計正職淨做freelance 6x萬一年咋
DD係真心勁既
幾百萬年薪up啦
你地幾歲
你地幾歲

25-30呢個range,廢事自爆
唔上唔落

百幾萬年薪都唔上唔落😱

講撚中左?

我諗佢應該多錢過我既,我都係未計正職淨做freelance 6x萬一年咋

加油啊。好快追到人地。
大有撚用
而家全部食哂屎
保險狗一入職就unit manager, 做超過一年好似就會自動升做 District director
保險狗一入職就unit manager, 做超過一年好似就會自動升做 District director

即係個撚個都係District Director

唔識唔好鳩up
雖然比起其他行個title一定靚
但普通入職仔叫financial planner咋
DD你無咁上下人同數有撚

唔識唔好鳩up

你算9數把啦,保險狗出去昆人嗰陣就叫自己做財務策劃師,卡片就個鳩個都係剩manager。
係人都知做得保險狗嘅都係垃圾嚟㗎啦,不嬲鍾意叫乜title都得

唔識唔好鳩up

你算9數把啦,保險狗出去昆人嗰陣就叫自己做財務策劃師,卡片就個鳩個都係剩manager。
係人都知做得保險狗嘅都係垃圾嚟㗎啦,不嬲鍾意叫乜title都得

無知真係好可怕 google下先啦
大學生一畢業已經係副總裁啦

唔識唔好鳩up

厚顏無恥最可怕
係人都知保險狗張財務策劃師牌有幾廢㗎啦,連樓下看更張保安牌都難考過你地嗰張,但保險狗竟然可以渣住張辣殺牌就打曬飛機咁周圍同人講自己係專業人士。
另外,我真係無乜見過真正幫人嘅職業抽水如醫生護士會開口埋口話自己份工好有意義,反而班保險狗昆完人之後仲係度講幫到人真係好開心啊,一日到黑喺度打飛機。
每逢死人lum樓,fb度總會有成堆保險狗喺度抽水。
保險狗話人無知之前,唔該你地有返啲自知之明先啦,專業人士

唔識唔好鳩up

厚顏無恥最可怕
係人都知保險狗張財務策劃師牌有幾廢㗎啦,連樓下看更張保安牌都難考過你地嗰張,但保險狗竟然可以渣住張辣殺牌就打曬飛機咁周圍同人講自己係專業人士。
另外,我真係無乜見過真正幫人嘅職業抽水如醫生護士會開口埋口話自己份工好有意義,反而班保險狗昆完人之後仲係度講幫到人真係好開心啊,一日到黑喺度打飛機。
每逢死人lum樓,fb度總會有成堆保險狗喺度抽水。
保險狗話人無知之前,唔該你地有返啲自知之明先啦,專業人士

不能同意更多
成日係到圍爐自HIGH見到都覺得嘔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞