宏利district director其實大唔大?

256 回覆
4 Like 11 Dislike
保險狗死全家

利申 big4

賣保險冇問題
賣到咁撚憤世嫉俗,唔了解保險公司內部架構就等如窮人 就等如發達冇你份
就真係早死早著

呢個post都有幾隻,口吻十足十鄉土啲垃圾
一個post引哂d連登保險狗出黎

摘低曬啲名
好撚多保險狗
就算搵得多咪又係呃返黎
原來連燈咁多垃圾保險狗
今個月開左單未呀
個title 高級極咪又係sales
一入職就會做financial officer
請到2/3個人入嚟 再加做到數就升做manager
再請夠好似十幾人就會升district director

利申:做過宏利 比入面個district director逼走 而家打工仔一名
老老柒柒,DD大概食物鏈第3層咁上下,agent黎講都大大地

利申:做過agent嘅秘書,而家返緊政府機構
保險狗一入職就unit manager, 做超過一年好似就會自動升做 District director

咪撚9up啦
見到好多低質會員
一味屌保險狗
google下都懶

無知真係好可怕
成班好似啲維園阿伯咁
唔睇事實 只用自己套「理論」

再擴大啲咁講
啲政客就係利用你地呢班
唔識用自己個腦思考既人
組成左一堆看似係民意既聲音
搞到香港分裂

香港有今日
真係多得你地唔少
見到好多低質會員
一味屌保險狗
google下都懶

無知真係好可怕
成班好似啲維園阿伯咁

再擴大啲咁講
啲政客就係利用你地呢班
唔識用自己個腦思考既人
搞到香港分裂

香港有今日
真係多得你地唔少

見到好多保險狗
一味屌人地低質
自己柒咩都唔知

無知真係好可怕
成班好似啲維園阿伯咁

再擴大啲咁講
啲政客就係利用你地呢班
唔識用自己個腦思考既人
搞到香港分裂

香港有今日
真係多得你地唔少
好人好姐點會走去做保險
見到好多低質會員
一味屌保險狗
google下都懶

無知真係好可怕
成班好似啲維園阿伯咁

再擴大啲咁講
啲政客就係利用你地呢班
唔識用自己個腦思考既人
搞到香港分裂

香港有今日
真係多得你地唔少

敢問呢位保險狗可參選特首未
聽你講咁講好似好有見解咁
有你做肯定將香港搞返生

你算9數把啦,保險狗出去昆人嗰陣就叫自己做財務策劃師,卡片就個鳩個都係剩manager。
係人都知做得保險狗嘅都係垃圾嚟㗎啦,不嬲鍾意叫乜title都得

無知真係好可怕 google下先啦

厚顏無恥最可怕
係人都知保險狗張財務策劃師牌有幾廢㗎啦,連樓下看更張保安牌都難考過你地嗰張,但保險狗竟然可以渣住張辣殺牌就打曬飛機咁周圍同人講自己係專業人士。
另外,我真係無乜見過真正幫人嘅職業抽水如醫生護士會開口埋口話自己份工好有意義,反而班保險狗昆完人之後仲係度講幫到人真係好開心啊,一日到黑喺度打飛機。
每逢死人lum樓,fb度總會有成堆保險狗喺度抽水。
保險狗話人無知之前,唔該你地有返啲自知之明先啦,專業人士

叫個鏗字都係咁On9
保險牌唔易考架
你考過未架?

無知真係好可怕 google下先啦

厚顏無恥最可怕
係人都知保險狗張財務策劃師牌有幾廢㗎啦,連樓下看更張保安牌都難考過你地嗰張,但保險狗竟然可以渣住張辣殺牌就打曬飛機咁周圍同人講自己係專業人士。
另外,我真係無乜見過真正幫人嘅職業抽水如醫生護士會開口埋口話自己份工好有意義,反而班保險狗昆完人之後仲係度講幫到人真係好開心啊,一日到黑喺度打飛機。
每逢死人lum樓,fb度總會有成堆保險狗喺度抽水。
保險狗話人無知之前,唔該你地有返啲自知之明先啦,專業人士

叫個鏗字都係咁On9
保險牌唔易考架
你考過未架?

唔易考
不過岩嘅,以保險狗智商去考的確唔易
西鐵見過條中女
渣哂手袋咁
隻手就拎住宏x職員證
心諗做乜鳩
係我就收番入袋啦
好似好威咁
保險牌唔易考

有陣時真係忍唔住笑
保險狗一入職就unit manager, 做超過一年好似就會自動升做 District director

咪撚9up啦

笑撚死我 人人都可以係DD

講撚中左?

我諗佢應該多錢過我既,我都係未計正職淨做freelance 6x萬一年咋

呢種以退為進既說話真係好肉酸

呢個真 衝出黎
我真心想知道到底點樣一入職就UM然後一年就DD
保險業奇材
正常路線圖係AGNET<UM<SUM<BM<SBM<DD
屌你中間可以skip晒
保險狗
認真答你 人地至少搵百幾萬一年
答緊幾廿人
宏利得一百個多d 既dd
好難先上到呢個位
話保險牌唔易考既人都唔知曲線定咩
咁撚戇鳩既諗法
自問幾無知,見到身邊有啲朋友雖然讀唔成書,但曾經有理想有追求,係某啲行業打拼過,打但而家去哂做保險,仲日日吹奏保險業,圍內打哂飛機咁,我外行人唔知係咪真係搵大錢,咁風光,
自問幾無知,見到身邊有啲朋友雖然讀唔成書,但曾經有理想有追求,係某啲行業打拼過,但而家去哂做保險,仲日日吹奏保險業,圍內打哂飛機咁,我外行人唔知係咪真係搵大錢,咁風光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞