NEWEGG 減價貨未到又等聖誕叫春區 (12)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
反正都換不如一次過Upgrade
板+u咋
之前D野仲用得咪算
不過1070配9700k好似爭D
free shipping就嚟無
買多條nb ram 香港同牌子搵唔到
仲有貨咩 尋日好似睇到賣曬
有冇人return用多寶drop左之後隔好耐都冇update個return status
好驚件貨比carrier整唔見左... 已經隔左20日了
newegg hk都當海外
D貨飛左去日/韓係唔係唔會Show出黎
唔係假期 出貨都好快下
https://m.newegg.com/global/hk/product/N82E16817438017

e隻牛買唔買得過,平jumbo400
唔係屋企隻牛未壞 我都想買返隻
冇免運喎
個4舊你始終都要食返
送隻牛都要咁貴
Corsair RM750x $799 做完特價喇?
岩岩睇左運費二百
我話400係因為我隻1600要600運

不過都有平兩舊既
都追到RM個特價價
EVGA SuperNOVA 850 G2 220-G2-0850-XR 80+ GOLD 850W Fully Modular EVGA ECO Mode Includes FREE Power On Self Tester Power Supply
https://m.newegg.com/global/hk/product/N82E16817438018
呢隻重好J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞