NEWEGG 減價貨未到又等聖誕叫春區 (12)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
welcome同refer係美金定港幣?
請問點壞?邊款 SSD?好似唔少問題咁,仲打算如果聖誕平就入手
mx500 500gb
我裝左window 用左一星期
忽然blue screen,之就boot唔到個window
因為我用notebook同desktop 個bios認到,
但 window 得desktop認到(crystaldisk info 全綠色)
以為係notebook sata插或者window問題,點知洗機再用左hhd同ssd試插都無事。

搞左一大輪,最後係發現諗住裝window發現當我插住隻ssd果陣就會load勁耐(用15分鐘先入到去揀邊個磁碟機裝個介面,仲要會卡左個係介面)
但一無連住隻ssd,2-3分鐘搞掂。
實際壞乜都唔肯定,個人覺得係電壓或者接觸不良問題掛(導致斷電再連接)
全部都係美金
試下換條sata線
明白 , 或者係佢退貨期內壞,都唔算太差
比番件野多寶成星期咩回覆都冇
邊個係seller? Newegg 定其他?
有個嘉里物流既tracking number喎
Cargo return completed
即係到左美國?
newegg seller
多寶只係中間人 佢只不過係代寄

ship美國價
used 不了
好驚喎......:巴打
我都係買左mx500
暫時用左一星期

New
只係要寄美國宅運返香港
ssd都咁壞法
lin???
俾多$20幾usd 買realforce 唔好
110 USD 買到realforce??
ssd原來都幾伏
仲諗住買隻放Server

都係買港行算,博唔過
amazon直接打g910咪有
但要轉返ship美國地址先有呢個價
佢仲有5% coupon,唔知係唔係checkout再有off
新手
係新強買DISPLAY CARD有冇伏?
邊度買都有伏
2080用到依家都好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞