NEWEGG 減價貨未到又等聖誕叫春區 (12)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
邊隻headset???
如果喺newegg度買Dell mon, 香港Dell會唔會上門保養返?
幾時hardisk再特價

壞左個4tb外置
Av88了
我只係補充翻,唔該攪清楚個concept,件貨係去到fedex同派比個客中間呢個過程唔見,就一定係關fedex事,個事主打過去cs,cs就自然會去問個派貨仔,咁個派貨仔點會唔知你搵過cs? 要嘈就一定去搵fedex嘈,佢同d貨買晒保險根本唔怕賠,hea鳩你只係一慣cs拖到駁你唔追究嘅一貫做法。
個派貨唔見左貨就緊係怕比上面屌
利申 上次派貨唔見左貨我都接受私了 因為佢肯全數賠
巴打好簡單既
你去fedex香港 或外國 Facebook page
留言個件唔見左,然後打上去都無人跟進
跟住好快有人fb會搵你
用緊未?
我應該今日到
我好蠢,我揀咗集運,但係其實送嗰三隻 game 唔知有咩好玩
送咩驚,賣囉,又平幾舊
其實有無人會買啲game
我買咗590 同x470
但唔想玩 想放
一定有
我揾唔到
想問下各位宜家9300入msi gs63vr stealth抵唔抵 我想入部輕機方便帶出帶入 會唔會遲下聖誕入抵啲
唔爭在等多個2星期
我都係
三隻 game 係 MHW、Fortnite、COD Black Ops 4
Fortnite 唔係免費架咩
係 bundle
師兄我都係第一次用新蛋 想問下師兄Christmas sale大概會平幾多 我miss左black Friday 所以唔清楚個減價幅度
我係
Resident Evil™ 2
Devil May Cry™ 5
Tom Clancy’s The Division® 2
你邊度放呀
同埋睇你咩價啫
全部大作喎,不過俾我都唔會玩
係唔知點放 code,佢攞 game 啲程序好麻煩,去完一個網要去另一個網
我信Intel 所以照買
佢一條code 就3個game 好似無得分開放
我打算放1000就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞