NEWEGG 減價貨未到又等聖誕叫春區 (12)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
行貨1099
唔平得多
尋日買左 已經Shipped
唔上price格下價先
用玻璃側板望入去型啲
去黃金買唔使咁貴

依家好多user部PC除咗用之外亦係藝術品/擺設
我張卡終於上飛機啦
計埋集運費,為番港紙幾錢
其實蝕咗好多:
經美國集運:
US$359.99 - 2% 外幣簽賬回贈 - Ebates cash back (迎新 US$10 + 回贈 US$2.55,以 Paypal 閪匯率計 US$1 = HK$7.6176,大約 HK$95.6) + 預計集運 4 磅運費 HK$96
= HK$2869.28 - HK$57.39 - HK$95.6 + HK$96
= HK$2812.29

直送香港:
HK2810.99 - 1.5% 港幣簽賬回贈 - Ebates cash back (迎新 US$10 + 回贈 US$2.55,大約 HK$100)
= HK2810.99 - HK$42.16 - HK$95.6
= HK$2673.23

所以奉勸大家,啲 game 幾吸引都好,貼埋大床都咪撚要啦,直送香港算啦
你買嗰陣有冇諗過
我張卡終於上飛機啦
計埋集運費,為番港紙幾錢
其實蝕咗好多:
經美國集運:
US$359.99 - 2% 外幣簽賬回贈 - Ebates cash back (迎新 US$10 + 回贈 US$2.55,以 Paypal 閪匯率計 US$1 = HK$7.6176,大約 HK$95.6) + 預計集運 4 磅運費 HK$96
= HK$2869.28 - HK$57.39 - HK$95.6 + HK$96
= HK$2812.29

直送香港:
HK2810.99 - 1.5% 港幣簽賬回贈 - Ebates cash back (迎新 US$10 + 回贈 US$2.55,以 Paypal 閪匯率計 US$1 = HK$7.6176,大約 HK$95.6)
= HK2810.99 - HK$42.16 - HK$95.6
= HK$2673.23

所以奉勸大家,啲 game 幾吸引都好,貼埋大床都咪撚要啦,直送香港算啦
ebates直入paypal係即時過數?
駛唔駛手續費之類?
我簡左寄check
唔係
每隔一段時間先結數
有冇ching 用vmware 玩macos
係咪好似冇得直接搞
因為macos 唔support
得paypal可以cash back?
paypal or check
運費過千,去newegg買仲好啦

運費唔係710咩?

有冇人答到我買唔買得過?
我見有分type 3/4 有咩分別?
Type 4貴d
[quote]

想問下
我見有分type 3/4 有咩分別?係咪type3 唔見有24-pin type 4 就齊哂?
幾錢
22xx hkd
B-Die?
正喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞