NEWEGG 減價貨未到又等聖誕叫春區 (12)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
唔係用dial pad直出用 software打都會係+號
如果壞左顯示卡 可以點做
有冇得換
同問
rma...巴打成部機都newegg?
得顯示卡同 ram
我唔肯定係咪顯示卡壞 舊個張風扇識轉 但都係冇畫面 新個張風扇唔識轉
新卡係a卡定n卡
新款A卡要高溫先識轉
想問下你個mon除咗駁顯示卡嗰條HDMI線之外,有冇其他不相關嘅線駁左落個mon度?
A 咁可能底板
電源線 冇啦
條友應該想講CS
因為我打咗去customer service
巴打咩資料都冇 真係想搵傳心師幫你
Rx570如果未去到一定溫度係可以唔轉,我個張都係咁,不如睇吓有冇朋友幫你試吓張卡,或者是去攞去底板代理睇下會唔會幫你試,底板都好可能關事
點解張運貨單有晒入面貨品價值... 咁樣有機會比人偷
未收到⋯⋯
唔知有冇寫貨品價值
珍寶買 未夠7日 係咪直接拎板 單 盒去就得?
不如你列晒硬件出黎睇下會唔會有問題
THERMALTAKE CORE G3 GAMING SLIM ATX

AsRock Fatal1ty B450m pro4

AMD RYZEN 5 2600 6-Core 3.4 GHz

G.SKILL Flare X Series 16GB (2 x 8GB) 288-Pin
DDR4 SDRAM DDR4 3200 (PC4 25600) AMD X370 / B350 Memory (Desktop Memory) Model F4-3200C14D-16GFX

ASRock Phantom Gaming X Radeon RX 570 DirectX 12 RX570 4G OC 4GB 256-Bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 HDCP Ready Video Card

TOSHIBA DT01ACA300 3TB 7200RPM 3.5

SilverStone SFX Series SX500-LG 500W Fully-Modular

SAMSUNG 970 EVO SERIES 250GB M.2 PCIE NVME 3.0 X4
唔該巴打
其實嗰位巴打真係新手, 連24pin都插錯, 擔心佢部機會唔會仲有好多地方係錯嘅
Yeti仲未到倉
仲想係LA游幾耐?
買左AW3428DW既巴打們有冇包膠
miss左一水見依家做緊8千3有少少心動
number 出現左 應該今晚無覺訓
我新買590
開機點都勁快轉一陣之後轉勁慢
但點都有轉少少
慢到mb 話cpu fan disconnect

玩咗成晚終於搞掂
我睇番真係開機都會轉,sorry之前講錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞