NEWEGG 減價貨未到又等聖誕叫春區 (12)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
有無教學
你試下開著個mon 先開機
我想問laptop internal hdd 冇螺絲係咪正常? 係咪唔洗上螺絲都ok架?
得 Q 閒執隻2手返嚟咩
你地唔可以夜晚叫醒人地阻人瞓覺架
yeti琴日到左

裝完試左真係好敏感, 戴耳筒聽返連街果啲車既聲都收到
Newegg買左個mon係us火牛頭點搞好

係呢隻頭直插mon定另外多隻牛?
係咪100-240v?
巴打你最好報警先,之後比報案編號CS,如果唔係佢哋一定hea你
佢另外跟左隻火牛,再駁你上面條線
隻牛有冇寫到INPUT係幾多V?
邊隻ssd?
煙條660p
等聖誕sale
hackintosh?
mbpr
睇咗幾個殘體教學,話要clean install macOS之後先可以用Time Machine還原,咁我咪跟住做

點知裝嗰時一係出verification error,一係就disk error,試咗成晚都唔得
試到後尾眼瞓無心機搞,就直接time machine算數

點知最後直接用time machine成功clone
屌你老母臭晒啲死人大陸佬真係信唔撚過

真係好耐無試過嬲到要打6個字粗口

玩咗成晚終於搞掂
hackintosh?
mbpr
睇咗幾個殘體教學,話要clean install macOS之後先可以用Time Machine還原,咁我咪跟住做

點知裝嗰時一係出verification error,一係就disk error,試咗成晚都唔得
試到後尾眼瞓無心機搞,就直接time machine算數

點知最後直接用time machine成功clone
屌你老母臭閪啲死人大陸佬真係信唔撚過

真係好耐無試過嬲到要打6個字粗口
支yeti 送到黎甩漆既 頂你
借支噴槍比人上翻

屌佢老母支野仲要留係洛杉磯幾耐呀?
直情係撞花左
摸落去唔平
佢陸路東岸運去西岸呀
唔花有假啦
100-240
咁買返條線就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞