NEWEGG 減價貨未到又等聖誕叫春區 (12)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
新強買野係唔係唔洗keep invoice同搞網上登記嗰啲
有咩事show返個purchase record 就得?
最好買evga

上網登記完upload埋invoice就保你三年

rma台灣
仆街 我張invoice畀我dum咗
ecopy 咪得
叫新強email張嚟應該得
有新強真係冇咩理由買港行 上聯強漢科重慘過做犯
Newegg account入面有得搵返invoice

就係之前上過聯強

先決定寧願RMA都唔會再浪費2日出去擺低同拎卡

佢老味星期日唔開要請假
我填香港地址買機箱
佢去到cashier都係寫free shipping
想問佢真係做到?
大大間公司唔會呃你
唔係呀嘛 佢係社企嚟?
我用代購上amazon買舊radiator都收我成舊水運費
重要自己上pick up point
免運費送舊鐵上門 搞手打唔打到和架
放心,佢實有賺
newegg 其實幾時先christmas sales
我14號order話19號到,結果真係今日送到
好想買ram
so far正常
下次仲貪唔貪平
我都壞板
粒u一次過退哂,廢事煩

其實係咪填defective就一定退到
粒u 有RMA 都無所謂
板無保
我on9左,我塊板㩒左refund,塊板有label 送去多寶。

之後諗諗下想退埋粒u,但u同老母板係同一張單 所以去排live chat,等佢approve 個RMA request 又要等一兩日

但手腳好慢,下次係香港買番算
ram ssd 就抵
但CS 同售後好垃圾
要買一定amazon 算
真,又唔係真係平咁多。on9左

等佢RMA approve左,拿拿林去jumbo買過塊板同粒u

Btw 30日return係咪一定係refund?我驚佢係replacement,我唔想等佢送嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞