科大討論區(22) - 是A也是0

1001 回覆
44 Like 3 Dislike
Overall 0.5 sd 有冇機B+
Prof Qi 出名好grade 見過有人overall below mean B- 佢本人話20%a range 30% b range
其實ust係咪真係below mean就食硬c range
唔一定 Lifs 2210見過有人overall below 1-2% B-
你點計到佢低分過你?
你23+20+32+10+10=95
佢22+21+33+10+9.7=95.7 (當佢parti full,assignment每份佔3.33%)
咦我打錯分 睇錯另一個人
佢quiz 21/23 21/22 final 33/35
將啲分send畀lecturer睇吓係咪真係有個咁嘅case
comp1022p 放grade未啊?
唔係掛 真係半個月出咗
econ evmt shss
因為3個都係同一個course 嚟
好似成班econ major 當cc讀。。。
唔一定 busi course 有唔少有B-
Parti呢?
最多2000蚊想番多d都無 你地都有限到時數?
Ching報邊個division
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞