科大討論區(22) - 是A也是0

1001 回覆
44 Like 3 Dislike
誇咗d
predict唔過3咪算
低過2真係好難做到

拎咗2都唔洗怕,計下99.99% confidence interval,有機會你本身實力唔係2呢,而係3.幾呢。
assume normal ,iid,use test,ramdom。
有冇ching知 math 2511 final 考唔考 Ch6 Macaulay duration 同 modified duration
Hey boy
Look, I'm gonna make this simple for you
You got two choices...
YES or YES?
identical係指佢考既每一科identical,identically distributed係指佢每一科考既時候既分佈都一樣,呢兩點並唔係考慮佢要同其他人一樣,因為sample係佢考既科,而唔係考緊個科既人。
利申:溫唔晒2411,好似太眼訓調轉咗7條mc,所以容許我廢up下d錯野。
我完美地示範咗點樣一日學晒成個sem既嘢 然後係到9up
R爛咗就知味道
lg 1落lg3/lg4 條樓梯前少少個梳化 乾淨d
如果一定LC就Mac room
Year 1 MATH 1003俾佢教過覺得佢講書幾清晰,不過把聲好悶
應該B+/A-?
好唔好reg中lang 伏唔伏 下個sem唔想take咁多cc
科大無乜lang course 唔伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞