科大討論區(22) - 是A也是0

1001 回覆
44 Like 3 Dislike
我嗰case係4個9 rush A,得我自己camp M door
感動嘅係 科大po唔係淨係得grade
大家如果想買headset千祈唔好買razer,啱啱中左伏,真係好垃圾
又貴又廢
呢d唔係應該同fd玩咩
同街外人玩好難玩
玩開深夜三更場,班fd一早瞓曬
Razer得mouse叫買得過
啱啱即刻買翻個hyper x,razer mouse 手感都幾膠下,人地又叉電mousepad你又叉電mousepad,razer啲無線mouse原來冇內置電,拎一拎起又冇反應,睇到都覺得多餘
玩deathmatch 算啦
同街外人玩死好多腦細胞
有時會覺得用普通mouse己經夠
EQ速成訓練
CS go 好多cheater
正常唔係應該玩212
Dust 2 B比T take左好難retake番
A比較易d
如果我同4個fd玩係:
1個守B, 1個M, 2個守A, 1個去A Long睇門

正常黎講T攻B只可以through Tunnel去攻,所以守B嗰個拎狙camp洞口就得

M嗰位人兄可以喺屋企睇M door

A Long嗰個其實係去埋伏Long door
如果我同4個fd玩係:
1個守B, 1個M, 2個守A, 1個去A Long睇門

正常黎講T攻B只可以through Tunnel去攻,所以守B嗰個拎狙camp洞口就得

M嗰位人兄可以喺屋企睇M door

A Long嗰個其實係去埋伏Long door

多數都係打212 易守好多 ,之後睇情況先叫多隻過去幫手
如果比人rush B AWP最多都係打一隻 殺唔到多,之後CT好難retake返B,大部分位都比T mark晒
ching sick ball
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞