科大討論區(22) - 是A也是0

1001 回覆
44 Like 3 Dislike
屌melody chao mgmt2130爛grade爛到
我嗰班mean只有49.X,係咪最低?
有班47
拍得住我當年1012mid term個 mean
1012/1013個grade 係跟班定全部人
係咪所有math course 合格係都要above 40
Math 1013 上堂d野明 notes都明 點解一到考試就唔識
我仲有1014 2023 2121 要讀 有冇巴打可以話我聽要點樣考試先識
剩係final唔夠4成分 會唔會拎F ? ps.總分夠4成既話
lang 出咗grade
中lang未
真係差啲啲先a range
要明啲concepts有幾難 識用返先係重點
試下做下題目或者睇下唔同嘅問法 會學啲到notes裏面冇教嘅嘢 不過唔係叫你死操爛操
如果你keep住依家咁嘅話上到2023 一定仆直
math2011出grade了
真心,點解呢個po講出grade或者grade都會有負評? 有無人可以解釋下?
留低負評既可唔可以解釋下點解?
一句「出grade了」點解會觸動到你地既神經呢?
求大神解答。
1002 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞