[四季旺爭分奪秒]十二月九日沙田十場暨浪琴表香港國際賽日討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
我覺得唔會啦, 馬房主帥身份好似嗰日開始生效,
如果唔係大把其他馬房騎。
所以要計住數。
佢星期一定二已經開始幫神仙堆馬試曬閘 應該就唔似係用客串身份
平均最多3蔡廐就1外線
星期日係主帥first day嚟
一上黎就世界大戰
請支持7場1號 唔買都幫手嗌下,難得香港有隻咁好馬,12檔換黎2賠以上賠率 好過買獌 1分32秒收錢 邊到搵?
平湖已經去到1347磅
好驚佢跑跑下斷腳,負荷咁重
1400都嚟緊
不過證明佢食得好訓得好
容癌養到肥肥白白
持平講句各有好壞 我做觀眾多個台揀嚟睇下
兩台成員各有意見同對對方嘅開辯論大會
點解要叫人走
無 有個大page早排先上黎話班巴打搞個page 出錯嘢jer人哋話業餘唔係藉口出錯唔夠專業
點知峰迴路轉
有人cap圖上黎見到某個大page d嘢都唔係好專業
又話咩懷疑隻不能出賽
又咩成堆馬可以揼晒佢咁講喎

呀個page班人好似之前先話人業餘唔係藉口 依家又話自己業餘 係咁架啦
咁咪大戰囉

好多台都有睇 大家都有心做
但紅字嗰啲確確實實兩回事嚟
嗰次花生我都有食
做錯寫錯人之常情 上網比人jer亦好閒
但用返自己主觀意見嚟jer人地主觀意見覺得唔專業又好似唔合情理喎
人地話揼哂嗰組之後有好表現嘅咪先笑返人轉頭
可以笑人燈同人討論同人拗但唔好轉移視線搵自己標準去話人
預咗咁講實比人屌
我一開始成日上嚟R水吹 呢到個玩法變咗幾多同點解變成咁心照
所以睇下雪霸有冇得搏
我驚你頂唔順
盈彩繽紛 山頂 首飾太陽 當家精選咁快殘
誰之過
佢食得訓得係好事
證明佢開心
但落場跑係好危險
會唔會用得太多?係南非跑左好多場喎
係啊,馬少操控步速,打隊際都容易D
山頂浪費哂
佢好多PPG開頭好勁
但高峰期短一下就落
一係就啲唔上唔落嘅中班馬
飛霞 旋風腿 勁豐裕 等等
近幾年係多左唔少
以前反而係啲PP 一黎以為好勁 上左一下就掉頭
好似百戰百勝 泰山 披星戴月咁
當然佢唔係真係神馬房 再多好馬都會有啲普通啲嘅
用哂唔緊要 起碼仲有J
我覺得佢就算冇話再有大進步
但佢個級數真係好高
而且5歲係黃金期真係用得就用
上場初出落住雨都唔差
係睇下力架造化囉
神駒今年有雪霸同協霸在手
都想佢地威返次
呢隻應該唔會閹啦
退役去南非配種都配種費都唔會平啦
有可能係個澳洲馬販事先話佢知 堆馬內在係有問題
要盡快操起佢地攞好成績 唔短時間操得起 d內在問題發作就收得工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞