[四季旺爭分奪秒]十二月九日沙田十場暨浪琴表香港國際賽日討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
平湖
本人意見不代表本人立場?
作為一個唔賭(只睇)馬既人,9UP幾隻,勿屌
瓶:樹林 玄舞,巴基有P當贏
盃:馬克 迪雅卓
一哩:傳承 魔族
短途:紅衣 旺蝦王
你google 下香港邊個冠軍練馬師可以無G1
再睇下佢點練馬 尤其是隻大運舞台
以下說話係以個人名義回覆

老老實實 ,見到呢啲野好心酸。
先唔理個人名義會點先,但係作為一個咁多人睇既page。竟然直接用一啲侮辱性字眼去講一隻馬係 _ ,完全無尊重馬匹。
正如一個運動員,我都極少聽到啲評論員會話佢地廢,最多係覺得佢地要有啲咩要作出改善。一再講我唔會冷清高話自己無賭馬,但我真正出文時,唔會用一啲咁既字眼。
仲有
有時講咗某啲野真係要負返責任。
純討論下
見唔少人係一哩兩隻日本馬都係偏向雅谷居多,有冇咩原因令各位認為雅谷>波斯

純粹好奇
allin曬咁制
用足季零兩季回氣
講句公道說話,個腦有問題呢個講法好似係評馬人發明
留名學野 玩咗年幾馬仔
你真係同電腦有仇
Frankel仔
另外睇新聞話跑完安田之後幕後想去香港
騎師問題
清仔
冇呀 都係自己睇完有感而發
同大家交流下姐
唔知第幾次外檔
係咪你個page冇人睇呀 酸人地多人like??? 人地風格係咁 你吹咩
佢啲精湛燉馬術
仲係第一個拉哂龍虎舞獅入場等冠軍
威豬到呢
我係軍系郭生
就嗱嗱聲快啲拉走哂啲馬
都唔叻嘅 費事放喺度佔左你個倉位
你知啦 冠軍喺外地買左好多G1馬返黎架
一定要贏返次比祖先先係考子腎孫架
果陣季初已經吹行話會爭,定後期有成績先有人講?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞