[四季旺爭分奪秒]十二月九日沙田十場暨浪琴表香港國際賽日討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
邊三個 ?
傳承要殺入黎實有馬頂佢,做哂步速俾大師上
一齊燒都無利
加陣抽個一檔,我真係覺得會坐box seat。
你暗示老巫唔隨和
https://youtu.be/CyJRBaJIlFA

有得睇張基了
叫聲百事巴先
歡迎新朋友
希望多啲交流
一齊享受賽馬 當然都贏多啲啦
場2400外隊有咩焦點馬?
邊度無外線座騎
騎晒都講得出,雷神識分身
dllm
小弟愚見 睇左星期日十場陣容有少少諗法想同大家分享下
大家可以隨便比意見 一齊交流

<一哩賽>
-星洲用神輝6檔 要首奪G1了
傳承12檔堅怕
日本代表唔講得笑 知友入選真係最R頭

<短途>
-我歌4檔睇下有冇得爭P啦 有就真係還神
小巨人7檔都唔差 呢兩隻傷患馬真係想佢地威
平湖係咪同電腦有仇

<盃>
-雪霸點解要比力架 雖然我都係會支持佢 上場其實一啲都唔差
豬肝1檔今次點都好過馬克? 跟得放得一定唔會頂左出二疊
外隊最忌迪雅卓 冇左明月好sad

<瓶>
-時時10檔反正都留後 會唔會中途見慢就發力走先
鷹雄冇左上次瘋狂步速仲發唔發揮到
外隊馬以呢關最惡啃 樹林玄舞白荷大學 隻隻都有權撼贏

三班1400
-威進1檔天下一 連捷喇掛 大吉利是唔好又塞
四通個閘+大外檔+仆街 不了

二班1200
-和平路同意可以搏 上場又再追得勁 真係比想像中好得多
好吉利睇下轉左大摩會點 計馬二班都係惡

二班1600
-快益善14檔但根本冇放頭馬 自己順放得啦 上場勁到癲
三隻初出馬前景應該都唔錯 但未得住
翠龍失望

三班1800
-加寶用火車熟手又有減磅 好跑過活影 只忌合拍威龍

四班1400
-都市神話用返頓狗但3檔怕又塞 藍天兵馬換人係咪可以再跟??

三班1200
-美麗精神用神輝 嘉應傳奇布文
盛大光輝麥道朗 年年旺巴度 無限驚喜老巫
五隻質新馬用到強手會唔會有好表現?
尤其係盛大同年年 前景應該唔錯
好明顯係只代表本人立場啦
少少支持Mozu Ascot
上場一哩CS塞車當冇跑過
安田嗰場後勁好犀利
萬幾Like好勁嫁
仲要黎自世界各地tim
ASCOT真係要睇二檔係上籤定下籤
一困就出事
計馬佢係幾好 日本呢三隻係有威脅
傳承其實有好多隱憂
佢同劍客交換檔位就正
望到四季旺做標題我好感動
不過點解係跑2000
呢個樓主部電腦wallpaper 都係我旺啦
兩年前四歲系列,得佢係咁水鳩人買旺仔位置
佢開post點會唔用旺呀
雷神騎日本馬, 馬會計唔計佢騎咗外線坐騎 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞