[四季旺爭分奪秒]十二月九日沙田十場暨浪琴表香港國際賽日討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
提提各位,牙奠真係星期六又去日本跑完再返黎跑HKIR,咁樣飛法話唔埋到時冇態
https://race.netkeiba.com/?pid=race_old&id=c201809050301
食生菜
專業既騎師習慣左周圍飛,無問題既
跑大賽自然醒
綠茵闖蕩避曬2兄弟小巨人同埋瓶幾隻港隊
我覺得全哥放風話唔會鬥放係假既
佢一檔點會同你守好位 用下腦都知JUMP得快一定會放等馬克外面埋黎
決定放定留一留頂住馬克二疊 我比較睇好細佬多D 但係呢場隻日本馬好惡 中等偏快步速就食硬你咁 因為假設星期日落雨 落雨以往就利內疊馬既
隻日本馬勝算好大....
天下為攻配李彩華
一到大賽就掛住佳龍駒
隻隻英明神駒食得了
佳狗冇死既話美麗傳承可能仲係駿馬名駒嗰類
“There’s a lot of laughter and just trying to keep the spirits high and I think it’s fair to say that Tye’s spirits are pretty good.

“He’s got a great bunch of people around him and he’s doing well.”

冇事既
巴基巴基
1倍
巴基又大熱 on9
貼岩岩開飛 有意思?
latrobe可能唔跑
第一隻飛佢
我覺得係 細佬放到 兩隻一齊死 細佬唔放 大佬輕鬆贏
要睇細佬受唔受巴西蘇D鞭
馬冇既你拎枝棍都冇
點都好
買細佬=倒錢落海
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞