[ViuTV-三一如三]我叫Jolie,我耕田㗎

715 回覆
43 Like 8 Dislike
結果婚既楊淇 你要唔要?

同樣結過婚我要miss lee啦
好絕情
下星期又是CAFE了

係咪以後叫國腎做爸爸?
屌幾時先到游學修嗰對呀
屌幾時先到游學修嗰對呀

阿平x志凡
結果婚既楊淇 你要唔要?

同樣結過婚我要miss lee啦

係喎人地都結過婚生埋仔添啦
又唔見佢介意
Btw 係咪平行時空,之前個miss 唔係殺老公咩?

佢個藉口擺係miss度都一樣,只係見番miss個陣已經知結左婚</blockquote>

我覺得一開波佢同miss lee傾果陣
佢仲以為king係講緊佢 後尾先話你講緊jenny呀咁樣</blockquote>

點知阿king講如果當年你無離開學校,我地會變成點
之後就

其實miss lee 條線依家變咗gogogo主線,但其實只做當初個一集效果好似好d。

餐廳線之前有肥仔都幾過癮,而家變愛情線。

cafe 線唔睇。 悶。

就算miss lee或者jolie我都覺得久唔久拎出黎先係最好

肥仔同阿平差好遠 肥仔係度輕鬆風趣好多

阿平根本用黎快速入主線
肥仔係度我覺得好睇好多其實
係肥仔一手撮合jolie同志凡
今晚個集
Gogogo無人討論
今集唔算悶 有miss
Gogogo無人討論
今集唔算悶 有miss

見到king sir就嬲
通常睇go Go Go 同二人前 ,酒吧無咩興趣
通常睇go Go Go 同二人前 ,酒吧無咩興趣

V cafe 悶到抽筋
不過其他都好似有d拖,每集講好少野
Jenny真係幫唔落 俾我係King sir都好難接受自己女朋友結過婚仲要睇雜誌先知生過仔
但King sir自己又衰 話咁快同miss係一齊

Miss
Viu TV有咩劇有Angela?想追番
Viu TV有咩劇有Angela?想追番

有套先岩岩開始拍
之前除左開台節目巡禮都無啦
一開波就送大包
三一如三就黎完
結局會唔會係三間舖都執笠...............
三一如三就黎完
結局會唔會係三間舖都執笠...............

但好似好耐無睇二人前 係咪miss左d咩?

今日又疑似打尋日叱咤臉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞