[ViuTV-三一如三]我叫Jolie,我耕田㗎

715 回覆
43 Like 8 Dislike
之後星期一二個時段 就換咗做外購劇
明明自家製咁正 點解仲要買劇

我估應該拍唔切 下次應該播angela套新劇

其實可以播拍咗個部分先,其實三一如三都冇可能播之前就拍好曬40幾集, 仲要有pokemon、遊蕙禎 咁多咁貼時事嘅嘢

viutv唔夠一年就想hea玩

其實若果依加仲有體育係...既話

不如放落11點播好過

0015太夜啦.以前1930其實都好好

完全同意體育係……真係好睇
不過如果第二朝要返早 就一定睇唔到

其實可以播拍咗個部分先,其實三一如三都冇可能播之前就拍好曬40幾集, 仲要有pokemon、遊蕙禎 咁多咁貼時事嘅嘢

不如放落11點播好過

唔係0015仲有播咩
pokemon 果集係唔係真係咁好睇?
想睇返

果集同埋談判專家真係幾好睇

最高汁果幾集幾乎都係二人前

其實二人前最好睇,Joile 喊出嚟嗰陣真係好sad

唔怪得尋晚話無jolie搵鬼人睇

不如放落11點播好過

唔係0015仲有播咩

轉左時間後

無睇過
呢度叫二人前呀
係我同陳旭平嘅二人前呀
呢度叫二人前呀
係我同陳旭平嘅二人前呀

成套劇最深刻就係呢幕

不如放落11點播好過

唔係0015仲有播咩

轉左時間後

無睇過

下星期開始體育係轉左去11:45播
呢度叫二人前呀
係我同陳旭平嘅二人前呀

成套劇最深刻就係呢幕

呢幕好正
呢度叫二人前呀
係我同陳旭平嘅二人前呀

成套劇最深刻就係呢幕

呢幕好正

Jolie俾呢句野直插入心
wiki寫AKB播到4月

屌 唔係掛 可以再早d訓
pokemon 果集係唔係真係咁好睇?
想睇返

嗰集超配樂同埋個故事好夾

還記得櫻花正開 還未懂跟你示愛

嗰集配樂同埋個故事好夾
仲要個故事都唔差, 起碼我到而家都記得

果時仲要係Pk go 出左冇耐,最有feel

夠貼緊社會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞