[ViuTV-三一如三]我叫Jolie,我耕田㗎

715 回覆
43 Like 8 Dislike
如果係阿花做Jolie 既角色
我唔介意志凡係hehe
依家真係好sad

如果係阿花,大家應該唔會有興趣理呢條線
真係GAY ?我記得之前有一集志凡佢知道同見到阿平鐘意Jolie,之後先咁,志凡好似係鐘意Jolie
大家唔好阻我,我家下打算上天台

帶埋莫志凡
接受唔到囉
Jolie快來追求我啦
男方無聽
HeHe
救命!!! HeHe
大家唔好阻我,我家下打算上天台

帶埋莫志凡

真係GAY ?我記得之前有一集志凡佢知道同見到阿平鐘意Jolie,之後先咁,志凡好似係鐘意Jolie

咁佢應該係要製造機會比佢兩個而唔係夾硬基
我唔反對hehe,但唔好傷害耕田妹得嘛
屌你老母莫志非
Jolie

咁佢應該係要製造機會比佢兩個而唔係夾硬基

劇本
之前有無伏線?

三人前集佢地三個同場,然後三個互向自己鍾意果個獻殷勤
呢度叫二人前呀,我同陳旭平嘅二人前呀
句野好有愛

但jolie
好想睇jolie同志凡係埋一齊
點解要咁
睇到好心up
志凡你個衰人 點解唔可以好好地同人講
怪錯左阿平 俾晒機會Jolie
Jolie
之前有無伏線?

三人前集佢地三個同場,然後三個互向自己鍾意果個獻殷勤

阿平返黎之後剩係理阿平,忽略肥仔
冇人覺得志凡係因為知阿平都鐘意jolie想追佢先會拒絕jolie?
我都唔想結果係真hehe

定係志凡想成全自己愛人同鐘意既人一齊?

言之有理
慢慢追返前面啲集數
肥仔話要走果度,佢話你要有心理準備
志凡回佢話 你唔係表白呀?你唔岩我架喎

點會講 你唔岩我 而唔係 我唔鍾意男人 呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞