[ViuTV-三一如三]我叫Jolie,我耕田㗎

715 回覆
43 Like 8 Dislike

佢個藉口擺係miss度都一樣,只係見番miss個陣已經知結左婚</blockquote>

我覺得一開波佢同miss lee傾果陣
佢仲以為king係講緊佢 後尾先話你講緊jenny呀咁樣</blockquote>

點知阿king講如果當年你無離開學校,我地會變成點
之後就

其實miss lee 條線依家變咗gogogo主線,但其實只做當初個一集效果好似好d。

餐廳線之前有肥仔都幾過癮,而家變愛情線。

cafe 線唔睇。 悶。

就算miss lee或者jolie我都覺得久唔久拎出黎先係最好

肥仔同阿平差好遠 肥仔係度輕鬆風趣好多

係囉我都覺
雖然好想見到miss lee但劇情黎講佢都係唔好老是常出現好啲
又要等一個禮拜先有二人前
好像有女miss 頂住

我淨係想睇miss lee

Miss Lee I miss u
袁小姐d 戲好唔自然,睇得好唔舒服
又要等一個禮拜先有二人前
好像有女miss 頂住

我淨係想睇miss lee

Miss Lee I miss u

<blockquote><blockquote>又要等一個禮拜先有二人前
好像有女miss 頂住

我淨係想睇miss lee</blockquote>
Miss Lee I miss u </blockquote>

點呀扮真人上連登
今日endy咀溫碧霞都冇人推?

聽到ketchupmo笑左
miss左幾集無睇 大家好 第一次係度留言

cafe 條線最悶,冇人睇正常啦
嘩 D話題好凝重
係吙引申緊成個香港各行各業
嘩 D話題好凝重
係吙引申緊成個香港各行各業

創作行業比較嚴重

cafe 條線最悶,冇人睇正常啦

今日?
近距離唱情歌......
嚟喇
嚟喇

但其實算係夾硬黎
無人有反應???
係咪攤牌
嚟喇

但其實算係夾硬黎

Cafe啲劇情不嬲都夾硬黎無厘頭架啦
成集好撚悶
浪費左國腎既一吻了
今晚又係GOGOGO
今晚又係GOGOGO

廣告題外話 :啤酒妹臨老如果嫁唔到人應該
就算有 做啤酒妹 搵到咩男人?
結果婚既楊淇 你要唔要?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞