[ViuTV-三一如三]我叫Jolie,我耕田㗎

715 回覆
43 Like 8 Dislike
屌miss
屌miss
我係講故台個故都忍唔住用angela做女主角嘅人設
比返肥仔我 ,個個阿平不討好
我係講故台個故都忍唔住用angela做女主角嘅人設

呢d老母真係累街坊
根本king係搵緊藉口自己飛起楊淇
Miss Lee
miss lee 正到
下集霞姨kiss賢哥
下集霞姨kiss賢哥

碧霞姐都有感情線
又要等一個禮拜先有二人前
好像有女miss 頂住
好像有女miss 頂住

我淨係想睇miss lee

佢個藉口擺係miss度都一樣,只係見番miss個陣已經知結左婚
好像有女miss 頂住

miss

佢個藉口擺係miss度都一樣,只係見番miss個陣已經知結左婚

睇佢點扭

呀king已出軌

睇佢點扭

呀king已出軌

Miss

我覺得一開波佢同miss lee傾果陣
佢仲以為king係講緊佢 後尾先話你講緊jenny呀咁樣
好像有女miss 頂住

miss

佢仲以為king係講緊佢 後尾先話你講緊jenny呀咁樣

點知阿king講如果當年你無離開學校,我地會變成點
之後就
<blockquote><blockquote>根本king係搵緊藉口自己飛起楊淇

佢個藉口擺係miss度都一樣,只係見番miss個陣已經知結左婚</blockquote>

佢仲以為king係講緊佢 後尾先話你講緊jenny呀咁樣</blockquote>

之後就

其實miss lee 條線依家變咗gogogo主線,但其實只做當初個一集效果好似好d。

餐廳線之前有肥仔都幾過癮,而家變愛情線。

cafe 線唔睇。 悶。
&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;根本king係搵緊藉口自己飛起楊淇

佢個藉口擺係miss度都一樣,只係見番miss個陣已經知結左婚&lt;/blockquote&gt;

佢仲以為king係講緊佢 後尾先話你講緊jenny呀咁樣&lt;/blockquote&gt;

之後就

其實miss lee 條線依家變咗gogogo主線,但其實只做當初個一集效果好似好d。

餐廳線之前有肥仔都幾過癮,而家變愛情線。

cafe 線唔睇。 悶。

就算miss lee或者jolie我都覺得久唔久拎出黎先係最好

肥仔同阿平差好遠 肥仔係度輕鬆風趣好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞