[ViuTV-三一如三]我叫Jolie,我耕田㗎

715 回覆
43 Like 8 Dislike
諗緊係咪讓愛
之前志凡知道左阿平對耕田妹有意思,所以就想耕田妹咪放時間係佢自己身上,佢知自已俾唔到幸福耕田妹
一定係咁!除非唔係
食屎唔志煩
jolie
唔同真係左型右基
有無人可以整理下有angela嘅集數,想睇番

細佬

細佬

我家姐唔上連登,扮我家姐有咩企圖
好耐之前jolie阿平未現身果陣
劇情已經有暗示過志凡係gay
之前係高登d post都有討論過

但係又解釋志凡一見到游小姐就
無人鍾意啊平咩 我ship jolie同啊平多過同志凡 志凡個look成個死mk咁 平仔型咁多

你啱,所以一定係讓愛

邊集來 人手filter
睇黎三一如三就快玩完
腎仔同miss都煞科左
睇黎三一如三就快玩完
腎仔同miss都煞科左

腎仔個邊應該係比人發現左佢痴埋去溫小姐到只係因為想出道之後自己走
今集夜曲13主角係cafe線個編劇,已經度完結局
阿花唔係佢個女 ?!
阿花唔係佢個女 ?!

又真係估唔到結果係咁
今集hola正 聽曬成首dreamcatcher,又回憶番佢同Goro夾band
阿花唔係佢個女 ?!

又真係估唔到結果係咁

我估
阿花係Frankie同出面女人生嘅
而黃小姐太愛Frankie所以接左返黎養
都解釋到點解佢唔想阿花叫自己做阿媽

好sad呀屌
阿花唔係佢個女 ?!

又真係估唔到結果係咁

我估

好sad呀屌

阿花唔係佢個女 ?!

又真係估唔到結果係咁

我估

好sad呀屌

因為覺得佢個樣似耀揚??

又真係估唔到結果係咁

我估

好sad呀屌

V cafe 轉入直路好睇左
【非突然】為你拆解莫志凡HEHE伏線!
http://viu.tv/readtv/fei-dat-yin-wai-nei-chaak-gaai-mok-ji-faan-HEHEfuk-sin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞