Spider-Man: Into the Spider-Verse集中討論區

546 回覆
56 Like 17 Dislike
個Christmas album 好鬼過癮 仲要幾好聽
可惜hailee 冇玩埋一份
套戲真係好好睇
好鐘意個art style但睇得好辛苦
啲顏色本身已經鮮豔,佢仲要時不時有鬼影
真係唔知係特登咁做,3d轉2d個陣fail咗定我睇個間戲院有問題
結果我睇到對眼好澀,同我一齊睇嘅fd都睇到頭暈
最終大戰個陣已經無辦法集中去睇
好多位個Art style 都過咗火
啲傻鳩剩係識負評
唔敢回應
幾驚喜,當初Venom之後播個段真係引唔起我興趣
好笑又有感動位 (一開始Spider Man死,Miles uncle 死,Peter B Parker等人take care佢,Miles同老豆關係,最後Spider Man 返原本dimension等等)
嗱 我一直有覆你架
係你自己見柒得濟潛左水咋
巴打夜晚要開燈電話喇 同埋唔好玩太耐
我覺得套戲麻麻地,我覺得冇大家所謂講到咁好睇

仲有戲入面個遠近,好明佢想做到平時人睇野咁,但我睇落去好暈
日版有mamo配peter b
搞到我都想睇下
我係大陸睇,屌你,美國人用QQ
同埋好似CUT左2099 個彩蛋
Visual好靚
分鏡好正
睇完即刻係iTunes買部電影
但故事就普通無咩特別
有無人留意到 一開頭個peter自介, mj同佢kiss , 係mj倒轉咗
睇粵語版定英文版好?
英文
B parker係正常返
無敵破壞王2都有QQ 天貓嗰啲廣告
幾好睇喎 咁少人講既
暈唔暈睇個人啫
我個FD成日叫佢打兩鋪CS都話頭暈
同佢睇呢套睇完出嚟都冇咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞