Spider-Man: Into the Spider-Verse集中討論區

546 回覆
56 Like 17 Dislike
死啦我一路形住佢係岡倫
但把聲好好J
我都係搵到呢張,但唔想要果個邊
時間係相對
地下室有風
想睇埋日版

等出碟
想問字幕後面有咩睇?
同埋有冇人佢you will never know 後面嗰句?
屌,人哋特別做嘅效果,俾你哋當係技術失誤
二刷左
點睇都係原裝3D做得好足。
到轉2D果陣清唔晒。
尾段入宴會,B Peter同MJ傾偈果陣,影住MJ大頭,隔離個Peter重影勁誇。
3d效果好?如果正我二刷都睇3d
第一段字幕出咗好多件衫
今日睇咗 真係好正
好多Raimi三部曲彩蛋 對我呢啲由細睇到大嘅人嚟講睇得好開心
畫面勁精彩 好鍾意呢個畫風 啲色彩好鮮艷好靚
好多幕都可以cap出嚟J
故事好多個位都好感人
Soundtrack都好好聽 個人最鍾意Vince Staples首Home 即係第一條trailer果個背景音樂
Post credit scene真係直頭無得彈
正面回應都冇個 未唯有負評逃避囉
套戲根本吹大咗
我冇負皮到 點解要覆
而且傻鳩先追po回
講到我有心踩套戲 逢好評就要反咁
On9 仔
未睇唔敢追 post
有冇人可以答我粵語版好唔好睇?
如果好睇都想支持下粵語配音
(仲有 wreck it ralph 都想睇粵語)
4DX 暫時係咪未有場次?
某D位 真係效果黎
但好多明顯唔係
睇粵語版路過

其實都OK唔錯
至少配音果part 無果D自以為幽默既本地化翻譯
noir講嘢變返60年代香港潮語好好笑
我都推介廣東話 真係配得唔錯
但我真係搵唔到係邊個配 google都冇
佢純粹唔撚抵得自己留言冇人理但留下一堆負評,然後係到刷存在感,上面怕冇人理仲要專登覆完再覆講兩次
口裡說人地唔比佢彈套戲好可悲,但其實係都冇人理鳩佢,然後自己受唔住咁多人負評又冇人理係到發爛
咁我睇粵語

好耐之前有套五星大聯盟又係搵勁耐都搵唔到邊個配
嗰套粵配正過原音
不過港版戲名柒到喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞