Spider-Man: Into the Spider-Verse集中討論區

546 回覆
56 Like 17 Dislike
見有CHING話有3D版,邊度有得睇
美國……
sad,得英語同粵語版
就係有但同英文字有出入
我都知翻譯上一定會有咁嘅情況但係呢套電影上聲畫唔一致就會扣咗啲分
個人覺得啦
仲有犬之島爭
想知spider verse票房係咪已經後勁不繼
每個鏡頭都好靚
好好睇 有激動位 音樂又好聽
又有笑位
無計, 本身套戲係好睇, 但個檔期撞正幾套大片, 結果變炮灰
最後有彩蛋
開左燈都唔好走
見到最少8成人走左
好正 遲啲要買碟再睇

覺得佢地畫到MJ同Gwen好靚
電影入面有address到 話去左開機既一個禮拜前
Miles:時間係相對 只係早到左
佢應該想問點解Gwen會同其他人唔同時間到,早成個星期
蝴蝶效應
早幾日返大陸做野睇左4DX 版,
正撚到痴線

完全係喜出望外,本身等個客鳩流流入場睇,
點知正撚到仆街,
上面話2D畫面怪怪地嘅巴打,
我可以肯定同你地講完全係2D 版嘅問題,
色彩,畫風轉換穿插,特效,分鏡,
老土啲講句真係視覺盛宴

啲歌又好聽到仆街,
片尾首歌夾埋個畫面又係正撚到仆街,
冇飲酒都聽到high high 地

不過大陸好似冇左片尾後彩蛋,
片尾播到一半有員工行入黎叫"沒有彩蛋~沒有彩蛋~"
跟住成場人企哂起身散水
阻撚住哂我J 埋個片尾
佢係播片尾曲就開燈 唔知咩玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞