[KPOP] 2018 KPOP討論區 (18)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
唔係話曹世鎬唔好 但睇佢上RM就好撚尷尬
可能韓國人鍾意啦
搵啲咁的人,執柒左佢啦
直覺重弊過宜家班底...光熙算最熟偶像界,但孤掌難鳴,好難頂得住。而且佢哋三個做綜藝啲套路都係下把位嗰隻,真係唔知擺埋一齊可以點玩。
Wanna One 12月31日合約到期不延長,將以1月解散演唱會畫下句點

Mnet 選秀節目《PRODUCE 101》第二季出身的限定男團 Wanna One 去年8月7日出道,活動一年半後,合約將於12月31日到期。今日 (18日),Wanna One 所屬經紀公司 Swing Entertainment 在官方 fan cafe 發表官方聲明,表示 Wanna One 合約確定不會延長,僅會按照計畫出席頒獎典禮,並將以1月的解散演唱會為官方活動畫下句點。

以下為官方聲明全文:
「大家好,這裡是 Swing Entertainment。在此告知 Wanna One 的合約將於2018年12月31日結束。
合約期滿之後已安排好的頒獎典禮仍會按照計畫出席,並預計以1月的演唱會作為 Wanna One 最後的行程,為所有官方活動畫下句點。在此向從2017年8月開始到現在約一年半的時間中展現帥氣模樣的11名的青春 Wanna One 表達感謝的心情。Swing Entertainment 和相關人員在剩下這段時間都會為了 Wanna One 而盡全力做到最好直到最後,往後也會為成員們的新出發和活動應援。
向許許多多這段時間喜愛著 Wanna One 的國內外粉絲們致上謝意,敬請為 Wanna One 成員餘下的活動和往後的前程送上支持與祝福。謝謝。」
諗起光熙D笑聲好煩
3個下把位做mc
mbc 個腦去左邊

果然係國歌
我唔信!!!!!一定係買榜
在安東站咩歌黎
洪真英
今年gallup完全係改朝換代既意味
摺柒佢啦 起到吊鹽水有咩意思
一直以為防彈人氣最高既係jungkook同V
啲大頭勁勁勁大頭...
鐘泫一週年
證明靚仔啲唔一定受歡迎啲
智旻係咪原爆tee果個?
喜好度=靚仔?
Jennie momo都有啦

加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞