[KPOP] 2018 KPOP討論區 (18)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
MMA 最佳女子舞蹈 BLACKPINK ???

估算數據

投票數(截止前幾秒截圖的)

規則參考

(備註 音源也是靠作弊才這麼高分的)

我知道對韓國頒獎典禮不能認真
可是還是意難平

就像新人獎一樣

或許很多人都忘記了

可是我一直都還記得。

https://moptt.tw/p/KoreaStar.M.1544087666.A.F09
似唔緊要
問題真係冇個標青
得左上好睇小小
路人都分唔到邊個打邊個
點會入到坑?
傳說中有60個fansite嘅係邊個
田柾國唔係花名痘哥咩 唔p下邊得
真係吹水唔駛錢
Blackpink係咪同ioi有仇
散左都要搞鳩請夏
太長唔quote
唔好用扛不住呢啲蝗語定唔知台灣網絡用語啦 廣東話無字可以代替咩
請夏嗰晚去左nike商演
做代言人搵銀好過
泫雅個張
膝頭哥損晒
Edawn就正啦
有Ddudduddu但又無Solo
車銀優靚仔到呢
好想比佢屌
智煐染返深色好耐啦 同埋邊忽似熊
第一張圖 Momoland啲投票少到(我有投)

冇投票ko其他團
BBoom BBoom
班idol咁忙 生活又唔規律 皮膚點會好
淨係成日凌晨練習同錄影又成日化上鏡濃妝都夠死
咁同時好多韓國藝人都一星期/一個月睇一次皮膚科醫生
用醫生比既護膚品..

入面其實好多都好靚仔 最多係皮膚深少少
Ren 依張皮膚好到
https://youtu.be/6150sLpksHU

溫流趕在入伍前五天發行了個人專輯,這張作品不僅別具意義,也迅速獲得亮眼成績!

溫流在昨天(5 日)發行首張個人迷你專輯〈VOICE〉後,就陸續登上台灣、泰國、日本、墨西哥、巴西、智利、芬蘭⋯⋯等國的 iTunes 綜合專輯榜冠軍寶座,截至今天中午已經獲得 23 的第一名頭銜。

〈VOICE〉以主打歌 “Blue” 為首總共收錄了 7 首歌曲,其中溫流參與作詞的「那是愛」(Illusion) 和「溫柔(流)地」(Shine on You),渾厚感性的歌聲詮釋起各種風格都別具魅力。

10日溫流就要入伍展開將近兩年的軍旅生活,由於他希望安靜低調地入伍所以並不會公開報到地點和時間。就讓我們聽著 SHINee 十年來的好歌和最後這〈VOICE〉期待溫流回來的日子吧!

今次著長褲blind又會用咩藉口呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞