[KPOP] 2018 KPOP討論區 (18)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
K-pop post係比對Kpop有興趣/中意K-pop ?人一齊傾下K-pop
K-pop post無任何立場
不論你係邊個歌手/團既fans
都歡迎大家討論!
大家可以係依個post
post下有關K-pop ?最新消息
post下最新既MV 節目 歌......
如果你係岩岩接觸/對K-pop有興趣?既人..
可以盡情問有關K-pop ?問題
我相信巴打/絲打們都樂意解答

有個演員帶個個兒上MMA歌手席,湊仔個女人走之前張將毯掉俾JISOO
Jisoo心諗呢個阿嬋做乜撚
但個演員好似比人屌緊
權相佑個老婆
唔係呱
佢咁7?

留意到jennie幫手拎走 係咪有得洗白
洗白一日咁多啦
明天繼續
我都俾個 佢啦
見佢幫咗迷惘嘅jisoo
Rose
仲要講大話

心得或評論(選填): 【演員權相佑的妻子孫兌迎MMA特惠爭議相關】
P1 帶著孩子坐在了歌手席
P2 謊話連篇的澄清
1.本人說因為時間太晚沒有人看孩子才把兒子帶到了現場→實際上有人照看,並且不僅帶了 兒子還帶了姪女。
2.澄清中說自己「完全不知道那是歌手席」…
3.說孩子只看了自己頒獎,就坐了一會兒→實際上一直到壓軸舞台結束才離開。
P3-6 相關新聞及評論
P7-8 theqoo上節外生枝的爭議→在離開的時候,帶著孩子的女人順手把毯子給了BLACKPINK ,BLACKPINK不知所措。

原來上個po到尾

投多次 條女正負皮

我就正皮
巴打啲taste有待改善
宇少FANS:屌你 求你咪嘈啦
解散各自單飛 會有更好發展
係都飛走果件大陸lay先
講真如果我係大陸lay 都想賠錢解約 橫掂家鄉賺到肥仔
曾經嘅天團宜家一個大獎都冇 cb成績一次比一次差
走下坡各散東西都係人之常情 實在冇必要留低
今次回歸成績點

【體育東亞】[EXO累計專輯銷量突破1000萬張,2000年代出道歌手中最初]據多家媒體報導,憑藉正規5輯<DON'T MESS UP MY TEMPO>的銷量成績,#EXO[超話] # 不僅實現了Quintuple Million銷量記錄,還實現了韓國國內累計專輯銷量突破1000萬張的紀錄.據悉,EXO於11月2日發表的正規5輯<DON'T MESS UP MY TEMPO>銷量突破了1,179,997張(11月11日基準),使組合出道至今發表的正規1~5輯銷量全部破百萬,同時組合的正規1~5輯-迷你1~2輯-冬季特別專輯-Live專輯等,合計在韓國國內的專輯銷量總數達到了10,000,205張,成為了2000年以後出道的最初累計專輯銷量突破1000萬張的歌手,展現組合不變的超強專輯Power!

MMA無去都有TOP 10喎

Echo Global Group confirms SNSD Sooyoung will make her solo debut with a single in December

The exact date has not been decided yet
https://youtu.be/P-9R4uZt7Jk
真係屌jyp老母,啱啱從關島漏夜返黎又要表演
個樣攰到咁仲要開咪,人地yg老闆娘就unun腳咪咀拎一位,世界公平咩

利申:twice打手

就嚟可以瞓住嚟跳舞都有笑容。睇見佢地都攰~
TWICE fighting!
招黑/嘈是幫團紅的關鍵,連登定律嚟。
jisoo係咪係度恥笑緊jennie
嚇親老闆娘 Gfriend係咪唔想撈啦
ching平時溝開咩女

我當年就溝Nancy❤
Nancy❤呀 真係好靚

Jooe好Q

jennie幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞